Dolar 32,5873
Euro 34,7878
Altın 2.509,51
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bodrum’da bayram yoğunluğu başladı, araç kuyruğu uzadıkça uzadı

Ramazan bayramı tatiliyle, okulların ara tatilinin birleşmesinin ardından bayrama 2 gün kala Bodrum’da trafik kuyruğu oluşmaya başladı. Otel dolulukları yüzde 50’nin üzerine çıkarken, yazlıkçıların daha çok ilçeye akın ettiği görüldü. Ramazan …

Bodrum’da bayram yoğunluğu başladı, araç kuyruğu uzadıkça uzadı
REKLAM ALANI
Nisan 19, 2023 5:12 pm | Son Güncellenme: Nisan 20, 2023 8:45 am
352
A+
A-

Ramazan bayramı tatiliyle, okulların ara tatilinin birleşmesinin ardından bayrama 2 gün kala Bodrum’da trafik kuyruğu oluşmaya başladı. Otel dolulukları yüzde 50’nin üzerine çıkarken, yazlıkçıların daha çok ilçeye akın ettiği görüldü.
Ramazan Bayramları’nda da 1 milyon turisti misafir eden Bodrum bu yıl Ramazan bayramında düşüş yaşamaya başladı. Sezonun başına denk gelmesi nedeniyle geçtiğimiz yıllara oranla daha az sayıda olduğu görüldü. Geçtiğimiz yıllar da yüzde yüz dolan oteller bu yıl yüzde 40 oranında düşüş olduğu öğrenildi. 194 bin nüfusa sahip olan Bodrum pandemi sürecinin ardından resmi olmayan kayıtlara göre 400 bine yükselmişti. İstanbul’da beklenen büyük deprem söylentisi ise Bodrum’daki 2’ci konut sahiplerini erken gelmesiyle yaklaşık 500 bine ulaşan Bodrum Ramazan Bayramı’nın gelmesine 2 gün kala nüfusun 700 bine çıkacağı tahmin ediliyor.
“24 saate 15 bin araç giriş yaptı”
Kurban bayramı nedeniyle Güvenlik güçleri üst düzey önlem alırken, ilçeye giren araç sayısının 24 saat içerisinde 15 bine ulaştığı öğrenildi. Sezon öncesi gelen bayram esnafa da can suyu oldu. İlçe girişinden itibaren ana yollarda trafik kuyrukları oluştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.