Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

CHP Gençlik Kolları başkanı Ortaca’da

CHP Gençlik Kolları başkanı Ortaca’da
REKLAM ALANI
Mart 2, 2014 11:35 am
1.431
A+
A-

CHP Gençlik Kolları başkanı Ortaca’da

CHP Ortaca Belediye başkan adayı Hasan Karaçelik “Bu ülkenin yaralarını hep beraber saralım”

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve MYK üyeleri, CHP Gençlik Kolları Muğla İl başkanı Mahir Akgül ile birlikte CHP Ortaca ilçe seçim bürosunu ziyaret ederek partililerle biraraya geldiler.

30 Martta yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yapan CHP Ortaca Belediye başkan adayı Hasan Karaçelik “Hangi dinden, inançtan, mezhepten olursak olalım bu ülkede beraber yaşamak zorundayız” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Karaçelik “her seçim öncesi biz “bu seçim çok önemli” deriz. İnanın bana bu sözler biraz yapay geliyordu. Bu seçim gerçekten çok önemli. Bu ülke yıllardır yaralı. Bu ülkenin yaralarını sarmak lazım. Ama malesef başımızdakiler sürekli yaraları kaşıyarak insanları din, mezhep ırk, giysi gibi konularda ayırarak birbirine düşman etmeye çalışıyor. Bu gerçekten ülke için çok acı bir şey. Hangi dinden, inançtan, mezhepten olursak olalım bu ülkede beraber yaşamak zorundayız. Bu ülkede beraber yaşamanın koşullarını oluşturmak zorundayız. Biz siyasetçilere düşen en önemli görev budur. Ekonomi bozulabilir, insanlar çeşitli sorunlarla karşılaşabilir. Bunlar çözülür. Ama ülkede bir fay hattı koptuğu anda, inanın çok ciddi felaketlere gideriz. Onun için bütün siyasilere şu mesajı vermek istiyorum: “Bu ülkenin yaralarını hep beraber saralım. Bu ülkenin yaralarını sarmak için de demokrasiye gerçekten inanmış bizim gibi, insanlara eşit mesafede duracak insanların iktidar olması lazım. Başa geçmesi lazım” ifadelerini kullandı.

-En güçlü olduğumuz yerde bile rehavet yok

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, “En güçlü olduğumuz yerde de rehavete kapılmadan, mücadele ederek tüm Türkiye’de yerel seçimlerde, genel seçim provası yaptığımızı AK Parti’ye göstermemiz gerekiyor” dedi.

Genç dostu başkanların yanına gelmeye öncelik gösterdiklerine işaret eden Yıldız, “Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik Ortaca’da ekibiyle birlik ve beraberlik içerisinde. Diğer aday adaylarıyla birlikte Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir davranış sergiliyorlar. Genç dostu başkanlarımızın kendi bölgelerinde AK Parti,  CHP, MHP’li demeden hiçbir siyasi partinin seçmenini ayırmadan çalışmaları gerekiyor. Bunu da burada görüyoruz” diye konuştu.

32 günde 43 il ziyaret edeceklerini anlatan Yıldız; “Seçim öyle kolay kazanılmıyor. İktidar olduğunuz bir nokta bile kolay kazanılmıyor. En güçlü olduğumuz yerde de rehavete kapılmadan, mücadele ederek tüm Türkiye’de yerel seçimlerde, genel seçim provası yaptığımızı AK Parti’ye göstermemiz gerekiyor. Bunu bu ülke ve 19 milyon genç için birlik beraberlik içerisinde yapmalıyız.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gençlik Kolları örgütünün çalışmalarına katkı sağlayan partililer CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Muğla eski Milletvekili Dr. Ali Arslan, Muğla İl başkanı Mahir Akgül, İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ve CHP Belediye başkan adayı Hasan Karaçelik tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yıldız ve beraberindekiler, Muğla, Menteşe, Kötekli, Yatağan, Dalaman, Köyceğiz, Milas ve Bodrum’da ziyaretlerde bulundular.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.