Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

BODTO, BGC’yi ağırladı

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in de yer aldığı ziyarette BODTO heyeti ve basın mensupları Bodrum’da yürütülen basın çalışmaları hakkında …

BODTO, BGC’yi ağırladı
REKLAM ALANI
Kasım 13, 2023 6:00 pm | Son Güncellenme: Kasım 14, 2023 9:06 am
210
A+
A-

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in de yer aldığı ziyarette BODTO heyeti ve basın mensupları Bodrum’da yürütülen basın çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

BODTO Başkanı Kocadon Bodrumlu basın mensuplarının bir araya gelerek ortak bir platform kurmalarını takdir ettiklerini belirtirken, “Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’nin Bodrum’un avantajına çalışmalar yapacağına eminim. Hem bölgemizin tanıtılması hem de bölgemize dair sorunların ilgili mecralara ulaşması ve bazı konulara dikkat çekilmesi adına yerel basını büyük bir özveri içinde çalışıyor. Kendilerini tebrik ediyor, ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bodrum’dan örnek dayanışma

Misafirperverliğinden dolayı BODTO Başkanı Kocadon’a teşekkür eden BGC Başkanı Eren Ayhan da meslekte örgütlenmenin önemine değinirken, “Biz sadece bir meslek örgütü değil Bodrum’un değerlerine ve Bodrum’a sahip çıkan bir cemiyetiz. Meslek dayanışmamız içerisinde Bodrum’u anlatmaya yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarete, BGC Başkanı Eren Ayhan, Başkan Yardımcısı Ali Ballı, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Turan, Fırat Akay, Selçuk Arslan, Mehmet Can Meral ve Hamdi Yörür katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.