Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Dalamanın en çok kazılan sokağı Postane sokağı oldu

Dalamanın en çok kazılan sokağı Postane sokağı oldu
REKLAM ALANI
Ekim 1, 2023 1:30 pm | Son Güncellenme: Ekim 1, 2023 1:34 pm
364
A+
A-

Dalamanın en çok kazılan sokağı Postane sokağı oldu

Yaklaşık 2 yıl önce özel bir firma tarafından inşaatına başlanan 4 katlı bir apartman için, Elektrik ve su bağlantısı için inşaatın önünde bulunan yol ve kaldırım sürekli kazıldı. Binanın inşaatı zor da olsa bitti. Yeni daire sahipleri ve kiracıları binada oturmaya başladı ama kazı çalışmaları bir türlü bitmek bilmedi.

Sokağın altını üstünü getiren kazı çalışmalarında müteahhit firma sahibi “ben parasını verdim kazacaklar kim nerede hata yapıyorsa işler tersine gidiyor” düşüncesi ve rahatlığıyla binada yaşanan aksaklıkları yerine getirme çabasında.

Sokakta bulunan esnaf ise bu çalışmalardan dolayı bıkmış durumda. Kaldırımlarda oluşan tahribatlar nedeniyle vatandaş yürümekte güçlük çekiyor.

Esnaflar ise işyerlerinin kapılarını tozdan bıktığı için kapatmak zorunda kaldıklarını söylüyor ve aynı zamanda sokaktan geçen arabalardan kalkan tozlardan dolayı da elektronik cihazlarını bezlerle örterek cihazlarını korumaya çalışıyor.

Yapılan her kazı çalışmasından sonra yolda günlerce tahribat, toz ve toprak sokağın görüntüsünü ve kullanılması engel durumda olmaya devam ediyor.

Belediye ekipleri ise yapılan kazı çalışmalarından sonra sürekli bu sokak üzerinde çalışmalar yapmaya gayret gösteriyor.

Esnaf ve vatandaş, yetkililerin bu konuda sorumlu olan kişileri uyarıp gerekli yaptırımları uygulamasını ve duyarlı olmasını istiyor.

Haber : Güngör ÇOBAN

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.