Dolar 32,5801
Euro 34,7733
Altın 2.509,80
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Dalaman Ak Parti’de seçim öncesinde kan değişimi

Dalaman Ak Parti’de seçim öncesinde kan değişimi
REKLAM ALANI
Mayıs 14, 2018 12:14 pm
1.576
A+
A-

Dalaman Ak Parti’de

seçim öncesinde kan değişimi

32372961 1552536224871988 1512476225094811648 n - Dalaman Ak Parti’de seçim öncesinde kan değişimi

Dalaman Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Muğla Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Nazeden getirildi.

Dalaman Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, Nazeden’e yeni görevinde başarılar diledi.
Karakuş, “Ak Parti Dalaman İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kılavuz’un Kamu Kuruluşunda işe başlayacağından dolayı Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa etti.

32390702 1552536278205316 39966315661754368 n - Dalaman Ak Parti’de seçim öncesinde kan değişimiBahadır Kılavuz arkadaşımızın yerine Muğla Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörümüz Ali Nazeden görevlendirildi. Bahadır Kılavuz arkadaşımıza bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ali Nazeden arkadaşımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. Dalaman’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ak parti dalaman Gençlik Kolları başkanı Ali Nazeden ise tüm partililerle birlikte Dalaman’a hizmet etmek için çaba harcayacaklarını söyledi.
Bahadır Kılavuz da yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer Dava arkadaşlarım, çok kıymetli bu yola baş koymuş kardeşlerim. Üniversite yıllarımda başlamış olduğum siyasi hayatıma devlet memurluğu atamasından dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Gençliğimizin en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan kavgasına, davasına hizmet vermekten Onur duyuyorum. Bu güne kadar bizimle yol yürüyen, kucaklaşan derdini, sevincini paylaşan yönetimime ve genç kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Siyasi hayatımda en büyük desteği veren manevi abim Cengiz Sunar’ın hakkını asla ödeyemem. Milletvekili, gençliğin ağabeyi Nihat Öztürk bizlerin önünü açıp her fırsatta yanımda olduğu için Allah razı olsun diyorum. İl Başkanım, şu an MKYK olarak göreve başlayan Cengizhan Güngör’e gelmiş geçmiş en iyi il gençlik kolları başkanıyla görev yapmaktan Kıvanç duydum abi-kardeşlik çerçevesinde desteği hiç esirgememiştir. Değerli ilçe başkanım Muhammet Karakuş abime ve yönetimine sonsuz teşekkür eder başarılı siyasi hayatlarının devamını dilerim. Tüm kardeş ve ağabeylerime hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınız helal edin” ifadelerini kullandı.
Melahat Kanbur

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.