CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hedef 13+1
Hedef 13+1
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla’da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Mitinge, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’den katılan partililer uzun araç konvoyları oluşturdular.Muğla eski garaj alanında düzenlenen mitingde Muğla Büyükşehir ve 13 ilçe belediye başkan adayını tanıttı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Muğla’da Belediye Eski Garaj Alanı’nda düzenlediği mitingde konuştu. “Başbakan Kemal” sloganları ile kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, sözlerine “O da olacak inşallah, bir dahaki sefere Muğla’ya Başbakan olarak geleceğim. Yeni bir Türkiye için, özgür bir Türkiye için, kadın erkek eşitliği için, herkesin işi, aşı olsun, bunun için Başbakan olacağım. Bunun için Türkiye’yi, dünyayı gezeceğim” ifadeleri ile başladı. CHP için Sivas’ın ötesine geçemediğinin söylendiğini anımsatan Kılıçdaroğlu, kendisinin 81 ili gezdiğini anlattı. Eleştirilerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelten Kılıçdaroğlu, “Onun hayatı para üzerine kurulu” dedi.
-Muğla’nın kanalizasyonu var
Erdoğan’ın Muğla mitingi sırasında kentin alt yapısının olmamasından şikayet ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Sen Muğla’yı tanımıyorsun. Muğla’yı tanımıyorsan Türkiye’yi tanımıyorsundur. Alt yapısı da kanalizasyonu da var, temeli atıldı açılışını ben yaptım. Ama dünyadan haberi yok ama kabahat Osman Gürün’de. Biraz doların yeşilini gösterseydi her şeyi öğrenirdi. Parayla öğreniyor bu” dedi.
-Mührü altı okun böğrüne basacaksın
Muğla’nın Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisi olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, Muğlalılardan 30 Mart yerel seçimlerinde sandığa gitmek için söz aldı. Sandığa gitmenin yeterli olmadığının altını çizen Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan CHP’ye oy vermeyen yurttaşları bularak temiz siyaset için ikna etmelerini istedi. Kılıçdaroğlu, “Geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş bir yurttaşı bulacaksınız ona ‘Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları ben de sen de biliyorsun, temiz, düzgün bir siyaset mi istiyorsunuz, kul hakkı yemeyenlerin iktidar olduğu bir Türkiye’yi mi özlüyorsun, kadın erkek eşitliğinin olduğu bir Türkiye’yi mi istiyorsun, o zaman bu seçimlerde gel Türkiye’nin önünü açalım, daha güzel bir Türkiye’yi el birliği ayağa kaldıralım, bunun çözümü basit; alacaksın mührü altı okun böğrüne basacaksın’ diyeceksiniz. “Başörtülü bütün kadınlara sesleniyorum; sizin başörtünüz üzerinden siyaset yapan bu diktatör gazetede yazı yazmasına tahammül edemiyor ve onun ekmeği ile oynuyor. Şimdi siz sandığa gideceksiniz. Sizden bir şey istiyorum elinizi vicdanınıza koyun ve sandığa öyle gidin. Sizin başörtünüzü asla siyaset konusu yapmayan, ötekileştirmeyen bir parti var adı CHP. Sizi CHP’nin şemsiyesi altında bekliyorum.” diye konuştu.
-Bizim de tek amacımız güzel bir Türkiye’yi çocuklarımıza bırakmak-
Dünyanın en pahalı mazotunu ve elektriğini Türk çiftçisinin kullandığını anlatan Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidarında çiftçinin alacağı mazotun litresinin 1,5 TL olacağını ifade etti. Orman köylüsüne arazisinin bedel almadan verileceğini belirten Kılıçdaroğlu, 2/B dışındaki arazilerin emlak vergisi bedeli üzerinden verileceğini, Türkiye’nin dünyanın en güzel ülkesi olduğunu, herkesin iyi olmasını istediklerini kaydetti. Türkiye’nin en temel sorunun işsizlik olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, 17 Aralık sabahı Türkiye’nin devletini soyan bir hükümetle karşılaştığını bu gerçeği kimsenin unutmamasını istedi. Yolsuzluk iddialarının iftira olduğuna yönelik söylemleri de anımsatan Kılıçdaroğlu, “İftira olsa bakanlar neden istifa etti?” diye sordu. Siyasetçinin halka hesap vermesi gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, 18 Mart Şehitler Günü’ne değinerek, “Onlar hiçbir ayrım yapmadılar, tek amaçları güzel bir Türkiye’yi çocuklarına bırakmaktı, bizim de tek amacımız güzel bir Türkiye’yi çocuklarımıza bırakmak. Bunun yolu temiz siyasetten geçiyor, kimseye düşmanlığım yok. Burakcan da Berkin de şehit olan polis de benim çocuğum, ayrım yapmadım yapmamda hiç kimsenin burnu kanasın istemem, herkes anasının kuzusudur, anneleri üzmememiz gerekiyor. Ölen herkese saygı duydum özellikle kim bu ülkede taş taş üstüne koyduysa ona saygı duydum. Gelin el birliği ile güzel bir Türkiye’yi yeniden inşa edelim” dedi.
Sayın Genel Başkan,elbiseleri biz dikeriz,yoksa kral çıplaktır,bunu UNUTMA,
PARTİ İÇİNDE YANLIŞLARA İZİN VERMEYECEK SİSTEM VE OTORİTE HENÜZ SAĞLANMADI AMA BİZ,YÜREKLİ ASİL VE SADAKAT SAHİBİ BİZİM GİBİ CHP’liler,ŞİMDİ SADECE “ÖNCE YERELDE ardından GENELDE” ÜLKEYİ AYDINLIĞA PARTİMİZ ÇIKARACAK DİYE YÜREKTEN İNANDIĞIMIZ İÇİN,
aday adayı olarak,parti içi demokrasinin sizinle güçlü bir şekilde işleyeceğine inanarak,yola çıktık ve yanlış yapılarak,antidemokratik bir yöntemle ile muamele edildik,
AMA YANLIŞLARA VE YANLIŞ KİŞİLERE KARŞI MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR,ORTACA,MUĞLA,TÜRKİYE KAZANACAK DİYE,
HIZIMIZI ARTTIRARAK EN AZ ADAY ARKADAŞLAR KADAR ÇALIŞMAAKTAYIZ,
UNUTMA,
UNUTTURMA,
HABERİN OLSUN,
SELAM İLE,
SAYGI İLE,
Mehmet Keza KUNDAKÇI
ATANAMAYAN;
Ortaca CHP BELEDİYE BAŞKANI
ADAY ADAYI….