Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

CHP’NİN ORTACA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEZCAN OLDU

CHP’NİN ORTACA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEZCAN OLDU
REKLAM ALANI
Ocak 21, 2024 10:17 pm
881
A+
A-

CHP’NİN ORTACA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEZCAN OLDU
CHP’nin Ortaca Belediye Başkanı adayını belirlemek için sandık başına giden üyeler yapılan ön seçimde 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde 10 aday adayı arasından Evren Tezcan’ı partinin adayı olarak belirledi.evren tezcan 1 - CHP’NİN ORTACA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEZCAN OLDU

-EVREN TEZCAN KİMDİR?
1979 yılında Köyceğiz’de doğdu. İlkokul ve ortaokulu Dalyan’da, lise öğrenimini Ortaca Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini yurt dışında Near East University’de işletme üzerine bölüm birincisi ve yüksek onur derecesiyle tamamladı. Akabinde, Yüksek lisansını Amerika Birleşik Devletleri’nde University Of North Alabama’da İşletme alanında, uluslararası ticaret uzmanlığı üzerine yaptı.
Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, Uluslararası Çalışma Örgütü, Uluslararası Af Örgütü, Avrupa Birliği, Moody İnternational, Bureav Veritos,Det Norske Veritas, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçılar Birliği, İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi, İzmir Ticaret Odası, Türk Dış Ticaret Vakfı gibi birçok ulusal ve uluslararası kurumların düzenlemiş olduğu eğitim ve seminerlere katılarak sertifikalar aldı. Bu eğitimlerle kendini geliştirerek çeşitli alanlarda bilgi ve beceriler edindi.
Yüksek lisansını tamamladıktan sonra, turizm ve tarım alanında faaliyet gösteren aile şirketinde çalışmaya başladı. 15 yıldır aile şirketinde yönetici olarak görev yapmakta.
Ayrıca, sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görev alıyor. Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Dalaman-Ortaca-Köyceğiz Turizm Birliği, Muğla Yerel Tohum Derneği, Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği, Dalyan Kültür ve Çevre Koruma Derneği, Dalyan Otelciler Derneği ve Dalyan Su Sporları Derneği’nin üyesi ve bu derneklerin bazılarında yönetici olarak bulunmakta.
2019-2023 yılları arasında, Ortaca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak görev yaptı.
Evli ve bir kız çocuk babası olan Evren Tezcan, iyi derecede İngilizce biliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.