Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Çinli İş Adamları Muğla ve ilçelerinde yatırım yapacaklar

Çinli İş Adamları Muğla ve ilçelerinde yatırım yapacaklar
REKLAM ALANI
Aralık 24, 2014 11:41 am
1.390
A+
A-

Çinli İş Adamları Muğla ve ilçelerinde yatırım yapacaklar

 

 Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Çin İpek Yolu Derneği işbirliğinde 13 kişilik Çinli iş adamlarımdan oluşan heyet Muğla’da incelemelerde bulundu.

 

Ortaca ilçesinin Dalyan Mahallesi’nde bir restoranda düzenlenen toplantıya, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman Belediye başkanları ve iş adamları katıldı.

Türk Çin İpek Yolu Derneği Genel Başkanı Zeyniş İsmail, yaptığı konuşmada, Muğla’ya ilk kez geldiğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Derneğin eski dostları tekrar kavuşturmak için 4 yıl önce kurulduğunu belirten İsmail, “Amacımız Türkiye ile Çin arasındaki kopuk olan 2 bin yıllık tarihi ve yeni İpek Yolu’nu canlandırmak. Çin’den gelen heyette büyük yatırımcılar var. Umarım güzel yatırımlara vesile oluruz” dedi.

Muğla’nın çok güzel bir il olduğuna işaret eden İsmail, Çin’den gelen heyetin 14 saat yol gelmesine rağmen Muğla’yı çok beğendiklerini söyledi.

Muğla ve ilçelerinde yatırım yapabilecekleri alanlarda 5 gün inceleme yapacak olan Çinli heyetin 2015’in Ekim ayına kadar yatırım yapacağı alanı belirleyeceği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.