Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Menteşe’den Milas-Bodrum Havaalanı’na Seferler Başlıyor

Menteşe’den Milas-Bodrum Havaalanı’na Seferler Başlıyor
REKLAM ALANI
Ekim 3, 2014 11:25 am
1.520
A+
A-

Menteşe’den Milas-Bodrum Havaalanı’na Seferler Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinden Milas-Bodrum Havaalanı’na yolcu taşıma hizmetini bugün başlattı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas-Bodrum Havaalanı’nda yaşanan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Menteşe İlçesi’nden Milas-Bodrum Havaalanı’na yolcu taşıma hizmetini 26.09.2014 Cuma gününden itibaren başlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ulaşım alanındaki görev ve sorumlulukları kapsamında Bodrum-Datça arası feribot seferlerinden sonra havaalanlarında yaşanan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bazı ilçelerden havaalanlarına yolcu taşıma hizmetini başlatmıştı. Bu hizmeti 26 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan MUTTAŞ (Muğla Kent hizmetleri A.Ş) veriyordu. 26 Eylül Cuma günü (bugün) başlayan Menteşe İlçesi Milas-Bodrum Havaalanı yolcu taşımacılığı hizmeti MUTTAŞ’ın 14 kişilik yeni model araçlarıyla yapılacak. Hafta içi ve hafta sonu her gün 06.00-21.00 saatleri arası Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe Otogarı’ndan başlayacak olan seferler, Cumhuriyet Meydanı, Yatağan Otogar, Milas’ta Üçyol’da belirlenen duraklardan yapılacak. Muğla’dan 15 TL, Yatağan’dan 12,5 TL, Milas’tan 7,5 TL olarak belirlenen fiyatlarla vatandaşa hizmet verecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  turizm sezonunda havaalanlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle ulaşımda büyükşehir görev ve sorumluluk alanı içerisinde başlattıkları havaalanlarına yolcu taşıma hizmetini genişleterek devam ettiklerini söyledi. Başkan Gürün; “Menteşe İlçemizde Milas-Bodrum Havaalanı’nı kullanan vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, daha önce başlattığımız yolcu taşıma hizmetine, genişleterek devam ediyoruz. Yeni eğitim, öğretim yılının başlamasıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin de tercih ettiği havaalanı taşımacılığında ilk olarak Milas-Bodrum Havaalanı’na seferlerimiz başlayacak, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Dalaman Havaalanı’na da Menteşe İlçe’mizden seferler konulabilecektir. Vatandaşlarımızın ulaşım hizmetlerinde mağdur edilmeden en güvenli, en hızlı, en rahat yolculuk edebilmeleri için hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.