Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Çözümün adresi belli

Çözümün adresi belli
REKLAM ALANI
Ekim 29, 2015 2:10 pm
1.428
A+
A-

Çözümün adresi belliDSCF7569

 

 

1 Kasım Genel seçimlerine az bir zaman kala milletvekilleri seçim çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Seçim çalışmasını salı ve çarşamba günü Yatağan’a ayıran CHP 4.sıra Muğla Milletvekili adayı Av. Burak Erbay, burada basına açıklama yaptı.

 

Erbay, önce CHP İlçe binasında İlçe Başkanı Kamil Genek, ve partililerle bir araya geldi. Sonrasında Zeytinköy, Hacıbayramlar, Hacıveliler, Kadıköy, Mesken ve Y. Yayla mahallerinde seçim çalışması yapacaklarını söyledi.
Erbay burada yaptığı açıklamada; ‘7 Haziran, seçimleri yapıldı. Fakat milletin iradesine saygı duyulmadı. Sarayda oturan padişah seçim sonuçlarını beğenmedi. Bu yüzden tekrar seçime gidiyoruz.1 Kasım bir dayatma seçimidir. Biz bu seçime yine her zamanki gibi parti teşkilatlarımızla Kadın ve Gençlik kollarımızla  kapı -kapı dolaşıp bunların 13 yıldır yaptıkları baskıcı  uygulamaları anlatacağız. 4.sıradan vekil olmam için 10 bin oya ihtiyacım var Seçilirsem meclisin en genç milletvekili olacağım.’ dedi.
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Av. Burak Erbay İpek Koza Holding’e kayyum atanması kararını sert tepki gösterdi.  Erbay “AKP iktidarı tarafından ülkede faşist uygulamalar devam ediyor. Ülkemizde demokrasiyi askıya almak amacıyla ve tamamen kendi siyasi komutasına bağlı görev yapan  Mahkemeler  aracılığı ile bu kez İpek Koza Holding şirketlerine ve o kuruluşun gazete ve televizyonlarına kayyum atandı. Bu olay İnsanların haber alma özgürlüğüne susturma girişimidir. Kimse insanların demokratik haber alma özlüğünü kısıtlayamaz. İktidar son günlerini yaşıyor. Sonları geldi. Hep birlikte bu ülkeyi düze çıkaralım. Yeni bir demokrasi anlayışıyla, katılımcı, uzlaşan, paylaşan, üreten bir Türkiye’yi her beraber yaratalım diyoruz. Herkesin desteğini istiyoruz. Bu anlamda, Türkiye’ye, Muğla’ya ve Yatağan’a güveniyoruz. Çözümün adresi belli çözüm CHP’ diyerek, Mahalle çalışmalarına gitti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.