Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

DALAMAN AK GENÇLİK HEDEFİMİZ 2023 DEDİ

DALAMAN AK GENÇLİK HEDEFİMİZ 2023 DEDİ
REKLAM ALANI
Nisan 13, 2021 10:56 am
1.173
A+
A-

DALAMAN AK GENÇLİK HEDEFİMİZ 2023 DEDİ

Dalaman Ak Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Erkan Yiğit Önderliğinde Aylık Gençlik Kolları toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

Başkan Erkan Yiğit; “Bizler Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek. Her ne olursa olsun bu Şanlı Bayrak Dalgalanmaya devam edecek. Bizler Gençler Olarak Başta Hükümetimizin gençler olarak yaptığı girişimleri ve İlçe Başkanımız Şefik Oğuz ve Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş’un Dalaman için yapılan hizmetlerini takip etmeye ve genç arkadaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Hedefimiz 2023 bu vesile ile pandemi süresince canları pahasına fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Toplantıya Gençlik Kolları Başkanı Erkan Yiğit tarafından davet edilen önceki dönem Gençlik Kolları Başkanlığı Yapmış Ali Nazeden’de katıldı.

DALAMAN AK GENÇLİK HEDEFİMİZ 2023 DEDİ

DALAMAN AK GENÇLİK HEDEFİMİZ 2023 DEDİ

Ali Nazeden; “Dün Olduğu Gibi Bugünde Cumhurbaşkanımızın izinde olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Türkiye’nin geleceğini kendi geleceğinin önüne koyan bir gençler var oldukça Türkiye’nin Kutlu Yürüyüşünü kimse durduramaz. Hayaliniz olmadan hedefiniz olmaz ifadelerini kullanan bir liderimiz var. 2019’da Başarımızı 2023 ve 2024 yıllarında da başta İlçe Başkanımız Şefik Oğuz ve Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve ak davaya gönül vermiş tüm gençlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğiz, toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.
Toplantının Sonunda Ali Nazeden, Ak Gençlik yazılı bardakları toplantıya katılanlara takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.