Dolar 32,5194
Euro 34,7897
Altın 2.423,01
BİST 9.728,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Dalaman AK Parti ilçe başkanı Şefik Oğuz’dan Dalaman halkına bilgilendirme açıklaması

Dalaman AK Parti ilçe başkanı Şefik Oğuz’dan Dalaman halkına bilgilendirme açıklaması
REKLAM ALANI
Nisan 22, 2021 12:25 pm
2.712
A+
A-

Dalaman AK Parti ilçe başkanı Şefik Oğuz’dan Dalaman halkına bilgilendirme açıklaması.

Yapmış olduğu açıklamada konuşan Oğuz ; “ Öncelikle tüm Müslüman aleminin Ramazan ayı mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. Seçim zamanında projelerimiz hakkında sizlere vermiş olduğumuz tüm vaatleri yerine getiriyoruz. Projelerimiz onay aşamasından geçmiştir en kısa zamanda başlanacaktır.

Son zamanlarda sosyal medyada yalan dolan asılsız bilgiler dolaşıyor. Biz projelerimizin başından sonuna kadar halkımızın hizmetine geçmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Hiçbir projemizin sosyal medyada klavye şovmenliği yapılmasına müsaade etmeyiz.

Projelerimizin hiç birinde aksama yoktur.

Projelerimize şöyle bakalım;

1.Olmazsa olmazlarımızdan Dalaman Kayacık sahilindeki Millet  Bahçemiz onaylanmıştır. İhale süreci en kısa sürede yapılıp halkımızın hizmetine açılacaktır.

2.Millet Bahçesi projesi içerisindeki balıkçı barınağı projemizde en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunulacaktır.

3.Golf sahası projemiz  Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla TİGEM arazisinde tarım alanı dışında  kalan 5849 dekarı  Kültür ve Turizm Bakanlığına devredilmek üzere  golf sahaları, spor tesisleri yapılarak 12 ay turizmin önü açılacak. Dalaman yeni bir turizm alanına kavuşacaktır.

4.Dalaman Kille koyumuz şu anda düzenleme aşamasındadır. En kısa zamanda sezona yetiştirilip halkımızın hizmetine açılacaktır.

5.Dalaman günlüklük  mesire projemiz içerisinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve mola yerleriyle en kısa zamanda Dalaman Belediyemiz tarafından başlanacaktır, halkımızın hizmetine açılacaktır.

6.Dalaman Kapukargın Termal tesislerimizin 1. Etabı bitti. 2. Etabına  en kısa zamanda başlanacaktır. Şu anda halkımızın hizmetine açıktır.

7.Hükümet Konağımız yıkım aşamasında, en kısa zamanda yeni inşaatı başlayacaktır.

8.100 yataklı Dalaman Devlet Hastanemiz yatırım programına alınmıştır.

9.Projelerimiz arasında gençlerimize yönelik, spora yönelik 4 adet toprak tenis kort sahamız, 50×70 sentetik futbol çim sahamız Dalamanlı gençlerimize hayırlı olsun. Ve spora yönelik bu projelerimizin devamı gelecektir.

Tüm bahsetmiş olduğumuz projelerimizde doğayı koruyarak ve gerektiğinden daha fazla yeşillendirilerek, ağaçlandırılarak hayata geçireceğiz.

Şu ana kadar bahsetmiş olduğumuz tüm projelerimiz siz değerli halkımız için, Geleceğimiz için, Gençlerimiz için, Çocuklarımız içindir. Birileri rant sağlasın diye değildir. Hiçbir şekilde bu rantçılara müsaade etmeyeceğiz.

Biz Dalaman için İlçe Teşkilatımız ile Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz ile, İl Başkanımız sayın Kadem Mete ile, Milletvekillerimiz sayın Yelda Erol Gökcan hanımefendi ve sayın Mehmet Yavuz Demir  ile gece gündüz bu projelerimizi koşturacağız ,üç beş kişi  sosyal medyada olumsuz asılsız bilgiler paylaşacaksınız. Yok öyle bir düzen !!

Son günlerde sosyal medyada sahte hesap üzerinden hakkımızda yapılan iftiralar ile bizleri karalayabileceğinizi zannediyorsanız bunlara fırsat vermeyeceğimizi bilsinler ki tek derdimiz Dalaman halkına yapılacak olan hizmetlerimizdir.

İlçe Başkanı olduğum sürece bu rantçılara ve yandaşlarına hiçbir şekilde geçit vermeyeceğim, Dalaman halkına söz veriyorum.

Bu arkadaşların kimler ve kimlere hizmet ettiğini bilmekteyiz ve takip etmekteyiz. Bu kişilere asla geçit vermeyeceğiz.

Dalamanın doğal güzelliği korunup, ilçemizin gelişimi doğayı koruyarak olacaktır, bu vesileyle 101 inci yılını kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Tüm Dalaman halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.