Dolar 32,5872
Euro 34,8381
Altın 2.508,91
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Dalaman Aleyna Tilki ve Mabel Matiz ile coşacak

Dalaman Aleyna Tilki ve Mabel Matiz ile coşacak
REKLAM ALANI
Mayıs 10, 2017 7:00 am | Son Güncellenme: Mayıs 12, 2017 7:01 am
1.895
A+
A-

Dalaman Aleyna Tilki ve Mabel Matiz ile coşacak

 

– 10. Dalaman Kültür, Turizm, Sığla ve Kaplıca Festivali başlıyor

Dalaman’da düzenlenmesi planlanan 10. Dalaman Kültür, Turizm, Sığla ve Kaplıca Festivali’nin programı açıklandı.

Dalaman’da 14-19 Mayıs’ta düzenlenecek 10. Dalaman Kültür, Turizm, Sığla ve Kaplıca Festivali, son dönemin popüler isimlerinden Aleyna Tilki konseri ile başlayacak.

Bu yıl 10’uncu kez kutlanacak festival kapsamında açık Pazar yerinde “Panayır Alanı” kurulacağı bildirildi.

– Festivalde 7 konser düzenlenecek

Festival programında hafta boyunca; Aleyna Tilki, Melda Salepciler, Umut Açıkgöz, Sıradan Uykusuzluk Gurubu, Efe Güngör, Songül Güner’in sahne alacağı açıklandı.

Festivalin son gününde ise kendine has tarzıyla geniş hayran kitlesine sahip Mabel Matiz, gençlik konserinde Dalamanlılar ile buluşacak.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, festival ile ilgili şunları söyledi; “Dalaman Belediyesi olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda ülkemizin yetiştirdiği değerli sanatçıları ve bir birinden güzel eserlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Bu yıl 10’uncu kez düzenleyeceğimiz festivalimize bölge halkımızı davet ediyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.