Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

DALAMAN BELEDİYESİ’NDEN REKREASYON ALANI PROJESİ

DALAMAN BELEDİYESİ’NDEN REKREASYON ALANI PROJESİ
REKLAM ALANI
Şubat 17, 2024 12:52 pm | Son Güncellenme: Şubat 17, 2024 12:54 pm
156
A+
A-

Dalaman Belediyesi, kent meydanına modern görünüm kazandırmak için yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.
Dalaman Belediyesi’nden yapılan açıklama şunlara yer verildi, “Dalaman Cumhuriyet Meydanında Yenilik ve Eğlence, Gençler İçin Bir Buluşma Noktası, Şehrin kalbinde, gençler için özel olarak tasarlanmış bir meydanla karşınızdayız’ vurgusuyla Heyecan verici bir atmosfer sunan bu meydan, gençler için yaratıcı ve enerji dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak. Projede modern oturma alanları, kaykay pisti,paten pisti, 600 araçlık yer altı otoparkı, konser,eğlence alanı,kafe ve restoranlar yer alacak.
Kaykay Pisti;Adrenalin dolu anlar için ideal bir ortam sunan kaykay pisti, deneyimli kaykaycılardan yeni başlayanlara kadar herkesin ilgisini çekecek nitelikte. Hız ve denge tutkunları için mükemmel bir seçenek olarak sunulacak.

66a531af a5a2 4fb7 8380 bd0275d1d74a - DALAMAN BELEDİYESİ’NDEN REKREASYON ALANI PROJESİ
Paten Pisti; Paten tutkunları için özel olarak tasarlanmış pist, keyifli vakit geçirmek için mükemmel bir seçenek olan paten pistte eğlencenin tadı çıkarılacak.
Toplanma ve Konser Alanı;
Sadece eğlence için değil, aynı zamanda sosyalleşmek ve dinlenmek için bir alan tasarladık. Konser alanımız olarak da kullanılacak bu rekreasyon alanı yeni düzenlemesiyle çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak.
Bizim meydanımız, gençlerin enerjisini ve sosyalliğini artıran bir merkez olarak Dalaman’ımızın kalbinde sizler için tasarlandı.Kent içindeki araç trafiğini ve otopark sorununu çözmek için 600 araçlık yeraltı otopark alanı tasarladık. Aynı zamanda kafeler ve restoranlar ile vatandaşlarımızın keyif aldığı bir buluşma noktası olacak. Modern yeşil alanlarımız ile içinizi ferahlatacak ve pozitif enerji ile gününüzü daha güzel geçireceksiniz.Yakın zamanda onaylanacak olan İmar planlarımızda da yeri kesinleştirilen özel tasarım alanımızın bütün altyapısını hazırladık. Kentimizin girişinde yerini alacak projemizin hayata geçmesi için gün saymaya başladıklarını açıkladılar.”
-Güngör Çoban

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.