Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Dalaman eski SEKA işçileri iftarda bir araya geldi

Dalaman eski SEKA işçileri iftarda bir araya geldi
REKLAM ALANI
Haziran 2, 2018 6:46 pm
1.707
A+
A-

Dalaman Eski Seka işçileri iftar yemeğinde bir araya geldi. Eski Seka Dalaman Selloz-iş sendikası ve Seka başkanı olan Mehmet Madenci tarafından organize edilen Sekalılar iftar yemeği Dalaman Atakent pazaryerinde yoğun katılım ile gerçekleşti.

Muğla ilçeleri ve diğer illerdende iftar yemeğine katılımlar oldu. Pazar yerini dolduran kalabalık okunan duaların ardından Oruçlarını açtı.

Mehmet Madenci,  “Seka’nın özelleştirmesi 2000 yılında oldu, biliyorsunuz özelleştirmeden sonra Sekalılar Türkiye’nin her bir yerine dağıldı. Emekliye ayrılanlar oldu Ve büyük bir topluluk dağılmış oldu. Bizde o günden bu güne sendika başkanı olduğum için iyi ve kötü  günlerinde yanlarında olduk. Birtakım ufak tefek toplantılar yaptık ve ilk defa  bu şekilde geniş katılımlı bir iftar yemeği yapmış olduk. İftar yemeğini organize ederken ne kadar kişinin katılıp katılamayacağını hayali olarak hesapladık. Bundan sonra her yıl bu yemeği yine kendim üstleneceğini ve ömrümün sonuna kadar geleneksel hale getireceğim. Benden sonra çocuklarıma devredeceğim çünkü burası büyük bir camia idi. Seka ilk kurulduğunda 2 bin işçisi olan biryerdi bu sayı 800 lere kadar düştü” dedi.

IMG 20180602 WA0013 - Dalaman eski SEKA işçileri iftarda bir araya geldi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.