Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Dalaman Kitap Günleri devam ediyor

Dalaman Kitap Günleri devam ediyor
REKLAM ALANI
Ağustos 23, 2023 11:28 am
355
A+
A-

Dalaman Kitap Günleri devam ediyor

Dalaman’da bu yıl birincisi düzenlenen Kitap Günleri etkinliği başladı. Dalaman Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek etkinliğe 60 yazar ve 30 yayın evi katılıyor.

Etkinliğin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve Gazeteci- Yazar Sinan Meydan’ın katıldığı söyleşilerle başladı.

Kitap Günleri etkinliğinin açılış kurdelesini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun, Süreyya Öneş Derici, Gizem Özcan, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Tertip Komitesi Başkanı Sezer Durmuş ve beraberindekiler kesti.

Dalaman Kitap Günleri Tertip Komitesi Başkanı Sezer Durmuş, bu yıl birincisi düzenlenen ve bir hafta sürecek etkinliğe 60 yazar ve 30 yayınevinin katılacağını söyledi.

Etkinliği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Sezer Durmuş, “Dalaman’ın kültür ve sanat şehri olmasında ilk adımımızı atmanın heyecanını yaşıyoruz. Sanatın her alanından önemli isimlerle, gazeteci ve yazarların arasında bulunduğu bu büyük buluşmaya kitapsever dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Kitap günlerinde hakem ve yazar Selçuk Dereli söyleşi gerçekleştirip kitap severlere imza dağıttı.

 

Etkinlik, 27 Ağustos’ta sona erecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.