Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..

DALAMAN  VE  ORTACA DA  KORKUTAN  ORMAN YANGINI..
REKLAM ALANI
Ağustos 18, 2013 5:53 am | Son Güncellenme: Ağustos 18, 2013 6:04 am
1.578
A+
A-

IMG 0632 - DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..IMG 0647 - DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..IMG 0604 - DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..IMG 0628 - DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..IMG 0590 - DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..IMG 0600 - DALAMAN VE ORTACA DA KORKUTAN ORMAN YANGINI..DALAMAN  VE  ORTACA DA

KORKUTAN  ORMAN YANGINI..

Dalaman Akkaya Garden mevkiisinde gece saat : 01.00 sıralarında başladığı tahmin edilen  Orman yangını yaklaşık 300 hektar alanı kül etti.

Akkayada çıkan Orman yangınına müdahaleler gece saat : 01.00’den itibaren 150 arazör, 9 helikopter, 3 uçak ve yaklaşık 350 orman işçisi müdahale ediyor.

Yerleşim birimlerine yakın olan orman yangını bölgede bulunan ”HAYDOS” Hayvan barınağına yakın olması nedeniyle, barınakdaki yaklaşık 600 köpek kontrollü bi şekilde serbest bırakıldı.

Günün ağarmasıyla birlikte bölgeye gelen helikopterler ve uçaklar halen devam eden yangına müdahale etmeye başladı.

Olay yerine gelen   Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer yaptığı açıklamada ise şunları söyledi : Çıkan orman yangını bölgede bulunan yerleşim birimlerine tehdit oluşturuyordu, yapılan çalışmalar sonucu yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı, tamamen kontorl altına almak için çabalarımız devam ediyor.dedi.

Çıkan Orman Yangınına İzmir,Antalya,Isparta, Aydın, Denizli, Muğla, Milas, Bodrum,Fethiye, gibi birçok yerden Arazor Helikopter, Uçak ve ekip takviyesi yapıldı.

Çıkan Orman Yangını nedeniyle Dalaman Belediyesinden Yapılan açıklamada ise : Elektirik hatlarında oluşan hasarlardan dolayı Dalamanda bir müddet su verilemeyecek.denildi.

Yangın söndürme çalışmaları halen devam etmektedir.

 

Haber/ Foto : Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.