Dolar 32,4970
Euro 34,8852
Altın 2.437,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 27°C
Az Bulutlu
Muğla
27°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 16°C

Başkan Aykaç, Muğla’nın sorunlarını Bakan Bolat’a iletti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 2023 Yılı Değerlendirme ve 2024 Yılı Beklentileri Programı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Bakan Yardımcılarının katılımları ile …

Başkan Aykaç, Muğla’nın sorunlarını Bakan Bolat’a iletti
REKLAM ALANI
Ocak 15, 2024 12:01 pm
141
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 2023 Yılı Değerlendirme ve 2024 Yılı Beklentileri Programı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Bakan Yardımcılarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şubesi adına toplantıya katılan Başkan Nevzat Aykaç, Muğla üyelerinin ihracatta yaşadıkları problemleri ve Muğla iş dünyasının taleplerini Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a iletti. Başkan Aykaç; “Özellikle Güllük Limanının yetersizliği, Muğla Organize Sanayi Bölgesinin olmayışı ve Milas Organize Sanayi Bölgesindeki gecikmenin Muğla’mız için önemli bir sorun haline geldiğini konuştuk. İhracat yapan üyelerimizin ve firmaların karşılaştığı sorunların giderilmesinden dolayı Bakanımıza teşekkürlerimizi ileterek Muğla’mız için özellikle ihracat destek sözü aldık ve kendilerini Muğla’mıza davet ettik. İnşallah en kısa zamanda üyelerimiz ve ihracatçılarımız ile Bakanımızı ağılayacağız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.