Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Ukraynalı tur acentesi temsilcileri Dalyan’da

Ukraynalı tur acentesi temsilcileri Dalyan’da
REKLAM ALANI
Mayıs 18, 2021 4:27 pm | Son Güncellenme: Mayıs 18, 2021 4:28 pm
1.149
A+
A-

Ukraynalı tur acentesi temsilcileri Dalyan’da

thumbnail DSC 2298

Ukraynalı tur acentesi temsilcilerinden oluşan grup bölgeyi tanımak ve ülkelerinde tanıtmak üzere Anadolujet ve Türk turizm işletmelerinin organizasyonuyla Muğla Dalyan’a geldi.

Tur acentesi temsilcileri 5 gün boyunca, Ortaca, Dalyan, Dalaman, Köyceğiz, Göcek, Fethiye, Akyaka ve Marmaris’te tarihi ve turistik yerleri ziyaret edecekler.

Kafile ilk gün programında Dalyan kanalı ve Köyceğiz gölü tekne turu, İztuzu plajı, Sultaniye çamur banyoları gezisine katıldı. Kaunos Antik kentini gezerek Kaya mezarları önünde fotoğraf çektirdiler. Ukraynalı turizmciler vatandaşlarına sosyal medya platformlarından da bu tatil rotasının tanıtımını yaptılar.

-Ukraynalı seyahat acentesi yetkilisi Andrıı Umanets: “Dalyan’ın her noktası insanı çok farklı etkiliyor. Kanalı ayrı bir güzellik, plajı ayrı bir güzellik. Ukrayna için yeni bir tatil merkezi olacağını düşünüyorum. Dalyan Ukraynalı turistler için trend olacak”

-Turizm gezgini Yana Rianska: “Bugüne kadar aralarında Türkiye’nin birçok bölgesi olmak üzere dünyanın birçok ülkesini gezdim. Dalyan, bana göre özel insanların geldiği bir yer. Butik oteller ve aile işletmeleri yoğunlukta. Aslında bizim de istediğimiz tam olarak bu. Doğa ile iç içe tarihi bir yolculuk yapıyoruz. Tek kelimeyle muhteşem bir yer”

-Dalyan Otelciler Derneği (DOD) Başkanı Ali Mürşit Yağmur, “Ukrayna bizim için yeni bir Pazar. Sonuçta Dalyan elit bir yer. Dalyan’ın hak ettiği değeri almasını, daha güzel yerlere gelmesini istiyoruz”

REKLAM ALANI