Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

“Dalaman’a 2. Yat limanını getireceğim”

“Dalaman’a 2. Yat limanını getireceğim”
REKLAM ALANI
Şubat 12, 2014 12:00 pm
1.432
A+
A-

Ak Parti Dalaman seçim bürosu açıldı

Ak Parti Dalaman belediye başkan adayı Dr. Beyhan Korkut;IMG 0115 - “Dalaman’a 2. Yat limanını getireceğim”

“Dalaman’a 2. Yat limanını getireceğim”

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’nin tekrar aday gösterdiği Dalaman eski belediye başkan Dr. Beyhan Korkut seçim bürosu açtı.

Açılışa, Ak Parti Muğla il başkanı Nihat Öztürk, Ak Parti  Dalaman belediye başkan adayı Dr. Beyhan Korkut, Ak Parti  Dalaman ilçe başkanı Mehmet Orhan, Ortaca belediye başkan adayı Çetin Uslu,  Ortaca  İlçe başkanı Yavuz Kırmızı ve partililer katıldı.

-Kaldığımız yerden devam etmek için geliyoruz

Ak Parti Muğla il başkanı Nihat Öztürk ; ”Dalaman için Muğla için söyleyecek sözümüz olduğu için siyaset yapıyoruz, Dalaman’da kaldığımız yerden devam etmek için, Muğla’da yapılmayanları yapmak için geliyoruz, Muğla’nın 30 Mart akşamı hizmete doyması, Muğla’ya yapılamayanları yapmak için hizmete talip olduk. Söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz ve hedeflerimiz var, Ak Partisiz Muğla bir ayağı eksik tabureye benzer. Ak Parti hizmetlerini Muğla’ya getirmemiz için, Dalaman’da yarım kalan işlerimizin devamını getirebilmemiz için siz Dalaman’lı kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

-Dalaman değer kaybediyor

Seçim bürosunun açılışında konuşan Ak Parti Dalaman belediye başkan adayı Dr. Beyhan Korkut 2009 yılından bu yana Dalaman’ın değer kaybettiğini söyledi.

Korkut, “2009 yılında biz bıraktığımızda 14 inşaat mühendisi vardı şimdi ise bu sayı beş, biz bıraktığımızda  altı mimar vardı şu anda bu sayı iki, Dalaman ilçe merkezinde 750 esnaf vardı şimdi ise 243, Söğütlü yurtta tarla değerleri  450 bin liraydı şimdi 15 bin liraya geriledi. Dalaman şu anda yapılan araştırmalara göre Türkiye’de en çok ekonomik açıdan değer kaybeden ilçe olarak göze çarpıyor, tabiri caizse Paraşütsüz düşüyoruz”.

-Darbe yaptılar

“2009 yılında bir darbe yaptılar bizim gönül bağımızı kopardılar, Devlet kurumlarının içine yerleşmiş, içine sızmış parazit bir gurup Dalaman’da darbe yaptılar bizim bütünlüğümüzü bozdular. Hırsız dediler ne çalmışım? Çalan adamın yaşantısından belli olmaz mı? Yanlış yaptın dediler neyi yanlış yapmışız, hatalarım var onları da ben biliyorum. Biz hep beraber hataya zorlandık, bu hatayı hep birlikte düzelteceğiz”

-Dalaman’a 2. Yat limanını getireceğim

Ak Parti Dalaman belediye başkan adayı Dr. Beyhan Korkut konuşmasını şöyle sürdürdü. “Dalaman’dan Ortaca’ya giden Adliye’yi geri getireceğim, doktoru olmayan hastanemizi ise bölgenin en popüler hastanesi yapacağım, Dalaman’a 2. Yat limanını getireceğim ve açılışına Başbakanımız gelecek, mevcut Yat Limanının 2009 yılında temeli atılacaktı, Doğuş firmasının bazı işleri vardı, bende gerek yok şov yapmayalım dedim, sonrasında ise 5 yıldan beri atılmıyor sadece sallanıyor, Dalaman’ı Turizm Kenti yapacağız,  Belediye bünyesinde yaşlılar ve muhtaç olanlar için bir bakım yeri olacak, Festivallerde dışarıdan bir tane esnaf bile gelmeyecek,hepsi Dalaman esnaflarından ve köylerimizdeki üreten kadınlarımızın gıda ve el işi eşyaları pazarlanacak. Yeni üniversiteler açılacak, Dalaman Belediye binası, eski hastane, park otel üniversiteye verilecek”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.