Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Dalaman’da alt yapı yenilendi

Dalaman’da alt yapı yenilendi
REKLAM ALANI
Şubat 25, 2017 8:03 am
1.432
A+
A-

Dalaman’da alt yapı yenilendi

DALAMAN’DA ALT YAPI YENİLENDİ (2) DALAMAN’DA ALT YAPI YENİLENDİ (1)

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde yaptığı sıcak asfalt çalışması ile birlikte merkez mahalleleri besleyen bin 600 metre uzunluğundaki içme suyu hatlarını yenilerken aynı zamanda kanalizasyon hatlarının da yenileme işlemlerini tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü İl genelinde sürdürdüğü hat yenileme çalışmalarına devam ediyor.  Bu kapsamda son olarak Dalaman İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tüm Alt ve Üst Yapıyı Yeniliyor

Dalaman İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve merkez mahalleri besleyen içme suyu hatlarının eski ve çaplarının yetersiz olması nedeniyle bölgede kısmi su kesintileri yaşanmaktaydı. Bölgede incelemelerde bulunan MUSKİ ekipleri Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışması sırasında bölgedeki hatları yeniledi. Tüm Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin koordineli şekilde çalıştığı bölgede alt yapı ve üst yapı yenilendi.

Karaçalı Mahallesinin Basınç Sorunu Ortadan Kaldırıldı

Çalışmalar sonucunda ilçenin merkez mahallerini besleyen bin 600 metrelik içme suyu ve aynı zamanda 800 metrelik kanalizasyon hatları yenilendi. Çalışmalarla birlikte basınç sıkıntısı çeken ve özellikle yaz aylarında su sorunu yaşayan Karaçalı Mahallesindeki problem ortadan kaldırıldı. Karaçalı Mahallesinde ilerleyen süreçte su sıkıntısı yaşanmayacağı belirtilirken hat çalışmaları sırasında tüm abone bağlantıları da yenilendi.

Daha Modern Bir Muğla İçin Çalışıyoruz

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, tüm ilde daha modern daha nezih ve halkın ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayabilecek çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Başkan Osman Gürün, “Dalaman İlçemizin Atatürk Caddesi üzerindeki 2 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Bu çalışma tamamlanınca, bölgede bisiklet yolu bulunan daha modern bir yol ve kaldırımlarinşa etmiş olacağız. Bu çalışma sayesinde bölge esnafı da rahat bir nefes almış olacak. Yapılan yol çalışmasıyla birlikte sadece üst yapı değil alt yapı eksikliklerini de gideriyoruz. MUSKİ ekiplerimiz yaptığı içme suyu ve kanalizasyon hat yenileme çalışmalarıyla birlikte bölgedeki içme suyu sıkıntısını da gidermiş olacaklar. Böylece Dalaman Merkezde alt ve üst yapıyı yenilemiş olacağız. Tüm bu çalışmalar Dalaman halkına hayırlı olsun” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.