Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

ORTACA’DA ÖN SEÇİM KARARI ALINDI

ORTACA’DA ÖN SEÇİM KARARI ALINDI
REKLAM ALANI
Ocak 11, 2024 2:39 pm | Son Güncellenme: Ocak 11, 2024 3:00 pm
214
A+
A-
CHP Parti Meclisi (PM) Ortaca’da atama bekleyen aday adayları için son noktayı koydu. Ortaca’da CHP’li üyeler sandık başına giderek kendilerini temsil edecek adayı seçecekler.
31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’nin Ortaca’daki adayı önümüzdeki günlerde yapılacak olan ön seçim ile belirlenecek.
CHP Ortaca Belediye Başkanı aday adayı Evren Tezcan, CHP Parti Mecllisi’nde alınan ön seçim kararının Ortaca için hayırlı olmasını diledi. Tezcan, kararı “Artık söz sizlerde” diyerek partililerle paylaştı.
web sayfa fon - ORTACA’DA ÖN SEÇİM KARARI ALINDI
Kararı değerlendiren CHP Ortaca Belediye Başkanı aday adayı Evren Tezcan, “Değerli partililerimiz; 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere yaklaşık 2.5 ay gibi bir zaman kaldı. Ortaca Belediyesini sosyal demokrat belediyecilikle yeniden buluşturmak için çıktığımız bu yolda sizlerden aldığım güçle aday adayı oldum. Sizlerin en büyük isteği adayın belirlenmesi üyelerin vereceği karar doğrultusunda ön seçimle yapılmasıydı. Artık söz sizlerde olacak. Genel merkezimizin bugün vermiş olduğu ön seçim kararı tüm Ortaca’mıza, partililerimize ve aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.CHP’de ön seçimin 21 Ocak’ta yapılması planlanıyor.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.