Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Dalaman’da boyacı ustalarına mesleki yeterlilik belgesi İçin sınav uygulaması yapıldı.

Dalaman’da boyacı ustalarına mesleki yeterlilik belgesi İçin sınav uygulaması yapıldı.
REKLAM ALANI
Aralık 21, 2021 4:49 pm | Son Güncellenme: Aralık 21, 2021 4:50 pm
1.258
A+
A-

Dalaman’da boyacı ustalarına mesleki yeterlilik belgesi İçin sınav uygulaması yapıldı.

Dalaman Marshall boya “Ümran Yapı Market” işletmecisi sahibi Ümran Kaya’nın organizasyonunda Dalaman’da boya ustalarına mesleki yeterlilik belgesi için sınav organize edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Marshall boya yetkilileri ; “1954 Yılında 20 kişilik bir ekiple İstanbul Maltepe de kurulan Marshall boya ve Vernik sanayi Aş, bu günkü tesislerinin bulunduğu Gebze Organize sanayi bölgesine taşınır.1997 senesinde Türkiye’de ilk kez “ISO” Belgesi alan Marshall boya sonrasında ise Merkezi Amsterdam’da bulunan Dünya Boya devi Akzonobel Nobel tarafından bünyesine katılır.

2018 yılları başında Dalaman ın Güzide esnaflarından “Ümran Yapı Market, Ümran Kaya “ile ticaretini birleştiren boya öncüsü şirket,
bölgede bulunan büyük ölçekli oteller, kamu kuruluşları ve boya ustalarına markanın tedariki konusunda hizmet vermeye ve katkı sağlamaya devam etmektedir.

Dalaman ilçesinde ilk olacağı bilinen ve planlaması da bu doğrultuda yapılan “ olmaz sa olmaz “dediğimiz boya ustalarımıza daha iyi hizmet verebilmek anlamında Marshall ürünlerinin uygulamasının yapılacağı ve” Mesleki Yeterlilik Sertifikası”nın da verileceği tırımızı işletme önünde konuşlandırılmıştır.

Bizlere ustalarımıza bu imkanı vererek yalnız bırakmayan ticari birlikteliğimizin de uzun yıllara dayanarak karşılıklı kazançlı geçmesini temenni ettiğimiz şirketimiz “Marshall Boya ve Vernik Sanayi AŞ “ yöneticileri ne teşekkürü borç biliriz.”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.