Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Yatağan’da ‘Tarım ve İnsan’ fotoğraf sergisi açıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her yıl değişik bir ilçesinde düzenlediği ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncüsü bu sene Yatağan’da gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka …

Yatağan’da ‘Tarım ve İnsan’ fotoğraf sergisi açıldı
REKLAM ALANI
Kasım 9, 2023 2:36 pm | Son Güncellenme: Kasım 9, 2023 2:55 pm
116
A+
A-

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her yıl değişik bir ilçesinde düzenlediği ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncüsü bu sene Yatağan’da gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka tarafından desteklenen ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce düzenlenen fotoğraf yarışmasına bu yıl toplam bin 210 katılımcı, 6 bin 635 eserle katıldı.

30 Ocak 2023 tarihinde başvuru süreci tamamlanan yarışma; “Genel”, “Çiftçi”, “Öğrenci”, “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, gibi 6 farklı kategoride gerçekleştirildi. Sergide seçici kurul tarafından ödüle layık görülen 8 eser ile 120 fotoğraf karesi fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışında konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, “Tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyetin konu olduğu bu yarışma bizim için kıymetlidir. Ülkemizin tarım ve hayvancılık faaliyetlerine ayna tutmakta, insanlara tarımın önemini resimlerle yansıtmaktadır. İl Müdürlüğü olarak; her yıl farklı bir ilçemizde fotoğraf severlerle buluşturmaya çalıştığımız ve Türkiye’nin dört bir yanından Tarım ve İnsanı buluşturan fotoğrafların bulunduğu fotoğraf sergimizi bu yıl Yatağan’da açmaktan mutluyuz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.