Dolar 32,5170
Euro 34,5523
Altın 2.492,23
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 17°C

DALAMAN’DA HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

DALAMAN’DA HALK  TOPLANTISI DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
Haziran 28, 2022 11:30 am
1.065
A+
A-

DALAMAN’DA HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Başkanlığında Kayadibi Mahallesinde ve Elcik Mahallesinde Haziran Ayı Halk Toplantısı gerçekleştirildi.  

İlk olarak, vatandaşla buluşma programları çerçevesinde, Kayadibi Mahallesinde ikamet eden vatandaşların istek, şikayet ve önerilerinin dile getirildiği, Haziran Ayı Halk Toplantısı yapıldı.
Toplantıdan sonra, 10 Şubat 2022 günü etkili olan fırtına sebebiyle yıkılan ve kısa sürede tadilat çalışmaları tamamlanan Kayadibi Mahalle Camii Minaresinin açılışı törenle gerçekleştirildi.
Açılış Törenine; Kaymakam Mesut Yakuta, Kaymakam Adayı Davut Boztaş, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutan V. İlçe Müftüsü, SYDV Müdürü, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.
Daha sonra, Elcik Mahallesinde ikamet eden vatandaşların istek, şikayet ve önerilerinin dile getirildiği, Haziran Ayı Halk Toplantısı yapıldı. Dalaman Elcik Şehit Zeki Şahin İlkokulunun düzenlemiş olduğu uçurtma şenliğine katıldıktan sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.