Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

DALAMAN’DA İLK OYLAR KULLANILDI

DALAMAN’DA İLK OYLAR KULLANILDI
REKLAM ALANI
Nisan 27, 2023 4:24 pm
511
A+
A-

Yurt dışında yaşayan seçmenler için Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı.
Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminalindeki gümrük kapısına gelen gurbetçiler, kurulan sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı.,

s2023 2 - DALAMAN'DA İLK OYLAR KULLANILDI
Uçaklardan inen ya da tatillerini tamamlayarak yurt dışına çıkan vatandaşlar, havalimanında uyarı işaretleriyle oy kullanmaları için gümrük kapısına yönlendiriliyor. Yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı olup olmadıkları kontrol ediliyor.
Sandık görevlilerinden partilerin yer aldığı pusulayı, zarf ve mührü alan vatandaşlar, hazırlanan kabinlerde oylarını kullanıyorlar.
Gümrük kapılarında oy kullanma işlemi 14 Mayıs pazar günü saat 17.00’de sona erecek.

Oy kullanan vatnadaşlardan Almanya’da Düsseldorf’ta yaşayan seçmen, “memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah başımıza kimi hayırlı verdiyse o gelsin” dedi.

İsviçre’de yaşayan ve tatil için gelen seçmen, “oyumuzu kullandık hepimize hayırlısı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.