Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

DALAMAN’DA LOVA YATAK MAĞAZASI AÇILDI

DALAMAN’DA LOVA YATAK MAĞAZASI AÇILDI
REKLAM ALANI
Aralık 27, 2022 3:33 pm | Son Güncellenme: Aralık 27, 2022 3:57 pm
1.385
A+
A-

Dalaman Merkez mahallesi Atatürk Caddesi 3. Sokak’ta Lova Yatak mağazası açıldı.

İşletmeciliğini Ayşegül ve Mahmut Ersoy Çiftlerin yaptığı yatak mağazası açılışına bürokrasiden yoğun katılım gerçekleşti.
Mağaza açılışı dolayısıyla Kaymakam, Milletvekili, Belediye Başkanı, İşletme sahipleri ve Lova yatak firma yetkilisi konuşma yaptı.
Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, ; “Güzel ilçemiz Dalaman o kadar güzel ve hızlı gelişiyor ki, ben göreve geldiğimde bu bina yoktu, kısa sürede inşaatı tamamlanıp bu işyeri açıldı. Güzel yatak huzur verici olacaktır, işyerini Dalaman’a kazandıran işletme sahiplerine teşekkür ederim” dedi.

DSC 0389 - DALAMAN’DA LOVA YATAK MAĞAZASI AÇILDI
CHP Milletvekili Süleyman Girgin ; “Dalaman’ı rahat ve iyi uyutmak istiyorsunuz. Bunu söylemekten kastım sağlıklı ve daha dinamizm içerisinde yaşantınızı devam ettirmeniz için istirahat etmek çok önemli, ben işletme sahiplerine ve sektör temsilcilerine hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş ; “Gerçekten Dalaman hızlı bir şekilde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Her geçen gün nüfusunda da artış oluyor. İşletmeyi Dalaman’a kazandıran işletme sahiplerine teşekkür eder bol kazançlar getirmesini temenni ederim” dedi.

DSC 0391 - DALAMAN’DA LOVA YATAK MAĞAZASI AÇILDI
Lova Yatak mağazası sahiplerinden Mahmut Ersoy ; “Lova yatak mağazasının iş ortağı olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Rekabetin yoğun olduğu yatak sektöründe bu kadar genç bir markanın kısa sürede edindiği yer çok önemli. Bizi ailenin bir parçası olarak gören kıymetli lova yatak yöneticilerine ve markaya olan inancımız tamdır”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, Kaymakam, Belediye başkanı, Milletvekili, Esnaf Odası başkanı ve Parti başkanları işletmenin açılış kurdelesini kesti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.