Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Dalaman’da muhteşem gece

Dalaman’da muhteşem gece
REKLAM ALANI
Nisan 4, 2017 8:36 am
1.398
A+
A-

Dalaman’da muhteşem gece

DSC 1741 - Dalaman’da muhteşem gece

DSC 1694 - Dalaman’da muhteşem gece

DSC 1750 - Dalaman’da muhteşem gece

Dalaman belediyesi tarafından organize edilen Atatürk’ün Zeybek oyunu ve son Vals canlandırması, Eser Tunçoğlu Türk Halk Müziği ve Kurtalan Ekspres konserleri vatandaşlara unutulmaz gece yaşattı. Dalaman açık Pazar yerinde yapılan etkinliğe CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Dalaman belediye başkanı Muhammet Şaşmaz, CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, CHP Dalaman Gençlik Kolları Başkanı Sezer Durmuş, turnuvaya katılan takımların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

-CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, “Önemli olan Sporcularımızın saha içerisinde centilmence birlik ve beraberliği yaşatmasıydı. Yaklaşık 1 ay süren turnuvada takımlarımız bu birlikteliği gösterdi. Hangi takımımızın şampiyon olduğu önemli değil, tüm takımlarımıza gösterdikleri özveri ve turnuvaya katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

-Dalaman belediye başkanı Muhammet Şaşmaz konser ve ödül töreninde yaptığı konuşmada,  Dalaman Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından organize edilen“Cumhuriyet Kupası” halı saha futbol turnuvasına katılan takımlara teşekkür etti.

Turnuvaya katılan takımların yaklaşık 1 ay boyunca yaptıkları karşılaşmalarla turnuvaya renk kattıklarını ifade eden Muhammet Şaşmaz,  “Dalaman’da sosyal faaliyetler adına yeni yeni etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliğimizi Atatürk’ün Zeybek oyunu ve son Vals canlandırması, Eser Tunçoğlu Türk Halk Müziği ve Kurtalan Ekspres konserleri ile süsledik. 14-19 Mayıs tarihlerinde 10. Dalaman Kültür, Turizm, Sığla ve Kaplıca Festivali ile devam edeceğiz. diye konuştu.

-CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, ”CHP Dalaman Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası final karşılaşmasında kıran kırana geçen karşılaşmanın sonunda Göközler Enerji şampiyon oldu. Takımlarımızın centilmence mücadelesinden dolayı kutluyorum, turnuvayı düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Akın Üstündağ, Dalaman Atatürk Caddesinde yapılan çalışmaların başta olmak üzere ilçede yapılan faaliyetlerin Dalaman’ın çehresini değiştirdiğini söyledi.

-Cumhuriyet Kupası Şampiyonu belli oldu

Dalaman Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından organize edilen“Cumhuriyet Kupası” halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Turnuvada Göközler Enerji şampiyon oldu.

Turnuvada dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtalan Ekspres konserinde verildi.

Turnuvada birinci Göközler Enerji, ikinci Karacaağaç, üçüncü Dostlar Market, dördüncü Gezeroğlu baklavacısı oldu. Turnuvanın en centilmen takımları ise Meta İnşaat  ve Budget Rent a car seçildi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.