Dolar 32,5289
Euro 34,8049
Altın 2.431,63
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

DALAMAN’DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 177. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

DALAMAN’DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 177. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2022 12:45 pm
1.809
A+
A-

DALAMAN’DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 177. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Dalaman Cumhuriyet Meydanında Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Törene, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve vatandaşlar da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Atatürk anıtına çelenk konuldu. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın yaparak, Türk Polis Teşkilatının 177. yıldönümünü kutladı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın ve beraberinde büro amirleri Kaymakam Mesut Yakuta’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Kaymakam Yakuta “Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümünü ve tüm emniyet görevlilerinin Polis Haftası’nı kutladığını” ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.