Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
BİST 9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Dalaman’dan Türkiye geneline…

Dalaman’dan Türkiye geneline…
REKLAM ALANI
Ocak 17, 2018 1:04 pm | Son Güncellenme: Aralık 8, 2019 9:51 am
1.715
A+
A-

Dalaman’dan Türkiye geneline…

Dalaman’da 2 yıl önce “Harbi Network“ olarak 2 kişiyle başladıkları internet işletmeciliğini, kurumsallaştırarak Türkiye geneline yaymayı hedefliyorlar.

DSC 0010 - Dalaman’dan Türkiye geneline…

Merkezi Dalaman’da olan Speednet yeni ofisinin açılışını Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, Speednet Yönetim Kurulu Başkanı Özge Deveci ve Mustafa Deveci ile Kızılay Dalaman Şubesi Başkanı Fatma Çalkın ofisin açılışını gerçekleştirdi. Ofisin açılışı yapılan konuşmaların ardından dualarla yapıldı.

DSC 0020 - Dalaman’dan Türkiye geneline…

Açılışa katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Dalaman’da böyle bir hizmetin veriliyor olmasından son derce mutluyum ticaretlerinde ve hizmetlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

DSC 0027 e1516194232918 - Dalaman’dan Türkiye geneline…

Speednet Yönetim Kurulu Başkanı Özge Deveci, iki yıl önce “Harbi Network“ olarak Dalaman’da internet hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.

DSC 0012 - Dalaman’dan Türkiye geneline…

Deveci, “Türkiye genelinde kurumsallaşmak adına Speednet adıyla yeni yatırımlar ve adımlar attık. 2 yıl önce 2 kişiyle başladığımız bu yolda ekibimize bir sürü insanlar kattık, geniş bir aile olduk. Dalaman ve bölgemiz bize çok büyük destek oldu. Daha da ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.