Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

DALAMANLI SPORCULAR ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜ

DALAMANLI SPORCULAR  ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜ
REKLAM ALANI
Ekim 12, 2020 1:08 pm
717
A+
A-

Dalaman Sarsala Gençlik ve Spor Kulübü, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde ilk kez düzenlenen Kotalı Türkiye Rafting Şampiyonası’na katıldı. Dalaman Sarsala Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonada birinciliği elde etti.

Beytüşşebap ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Kotalı Türkiye Rafting Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonada dereceye girenlere Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde ödülleri verildi. Dalaman Sarsala Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonada birinciliği elde etti.
Şırnak Beytüşşebap, bu yıl ilk kez Kotalı Türkiye Rafting Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. İlçeye bağlı Başaran köyüne gelen yüzlerce sporcu, Habur Çayı’nda kıyasıya mücadele etti. 3 gün süren yarışmanın ödül törenine, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve vatandaşlar katıldı.
Şampiyonanın birincisi Dalaman Sarsala Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları olurken, ilçede 3 yıldır faaliyet gösteren Kato Rafting ve Doğa Sporları Kulübü Derneği sporcularına centilmenlik madalyası veridi.
Şampiyonanın ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

softexen.com

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.