Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği basın mensuplarıyla bir araya geldi

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı ve yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi. Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı düzenlediği basın toplantısında denek yönetimine seçildikleri günden bu yana …

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği basın mensuplarıyla bir araya geldi
REKLAM ALANI
Kasım 14, 2023 1:12 pm | Son Güncellenme: Kasım 14, 2023 5:27 pm
176
A+
A-

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı ve yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi.

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı düzenlediği basın toplantısında denek yönetimine seçildikleri günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yayınladıkları deklarasyondaki yanlış anlaşılmalara açıklık getirdi.

Muğla 48 Gençlik Taraftar Derneği Bşkanı Ceyhun Aydınlı, “Bu şehrin markası Muğlaspor ve Muğlaspor’un daime destekçisi 48 Gençliktir. Bizim tek amacımız Muğlaspor’u bulunduğu ortamdan yönetim kurulumuzla birlikte daha yukarılara çıkarmaktır. Yıllardır bu tribündeyiz. Bulunduğumuz ortamdan memnunuz inşallah bu yıl şampiyon olacağız. Biz buna inanıyoruz. Hafta sonu talihsiz bir puan kaybı yaşadık ama bunu çabuk atlatacağımıza inanıyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimizin de yanındayız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın açıklamasında ortaya çıkan yanlış anlaşılmalar hakkında konuşan Aydınlı, “Yönetime karşı olduğumuz gibi bir algı çıktı. Aslında öyle değil. Biz yönetim kuruluna çok güvendiğimizi Muğlaspor kulübünün nerelerden nerelere geldiğini yönetim anlamında ondan bahsetmeye çalışmıştık. Futbolcularımızın da nerede olduklarını hangi takımda oynadıklarını bilmeleri açısından uyarı anlamında bir açıklamaydı. Son günlerde Muğlaspor’un üzerinde büyük bir yük var. Çünkü yönetim kurulu gerçekten çok iyi isimlerden kurulmuş. Kendileri üzerinde bir baskı olduğunu düşünüyoruz. Hep birlikte inşallah biz bu takımı bir üst lige çıkaracağız bu sene. Basın mensuplarının da yardımıyla bu takımı en yükseğe çıkaracağımıza inancımız tam. Biz göreve geldiğimizden bu yana Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün yanına ne zaman gitsek hiç olumsuz bir şekilde geriye dönmedik. Dernek binamız yoktu. Sağ olsun bize bir yer gösterdi. Şimdi artık 48 Gençlik maç öncesi ve maç sonrası olmak üzere her zaman dolu. Bu organizasyonlarda da Belediye Başkanımız her zaman bize destek oldu. Önümüzde seçim var. Buradan seçilmiş ya da seçilecek olan siyasi parti temsilcilerimize seslenmek istiyorum. Şu dönemde Muğlaspor’un yanında olsunlar. 31 Mart seçimleri öncesi şuan yanımızda olmayan o zaman hiç gelmesin yanımıza. Bir teşekkür de Osman Gürün Başkanımıza” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.