Dolar 32,3761
Euro 34,7901
Altın 2.434,45
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 18°C

Dalgıçlar su altında temsili turizm değerlendirme toplantısı yaptı

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, deniz dibinde kurdukları masada temsili turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.İlçede dalış okulu işleten Önder Diktaş beraberindeki Aydın Tanal ve Melisa Harless ile Dalyan Koyu açıkl…

Nisan 17, 2024 9:06 am
1.548
A+
A-

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, deniz dibinde kurdukları masada temsili turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlçede dalış okulu işleten Önder Diktaş beraberindeki Aydın Tanal ve Melisa Harless ile Dalyan Koyu açıklarında 5 metre derinliğe daldı.

Suyun altında kurdukları masanın etrafına oturan dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla temsili olarak sezon değerlendirmesi yaptı. Dalgıçların su altındaki ilginç görüntüsü su altı kamerasıyla kaydedildi. Bir dalgıç önündeki bilgisayara not alırken dalgıcın biri de diğerinin sorduğu sorulara temsili olarak yanıt verdi.

Dalış eğitmeni Önder Diktaş, AA muhabirine, yaptıkları renkli ve farklı etkinlikle hem Turizm Haftası’nı kutladıklarını hem de bölgenin su altı güzelliklerine dikkati çektiklerini söyledi.

Bu gibi etkinliklerin özellikle sosyal medyada merak uyandırdığını ifade eden Diktaş, “Fethiye, Türkiye’nin en keyifli dalış noktalarına sahip. Sezon boyunca yerli yabancı misafirleri dalış okullarına bekliyoruz. Etkinliğimiz yaklaşık 40 dakika sürdü. Suyun altında bisiklet sürme, çadır kurma, uyuma, balık tutma gibi aktiviteler de yapmıştık. Bu sezonda da farklı etkinlikler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu gibi etkinliklerle amacımız dalışı özellikle Türkiye’de tanıtmak ve gençlere sevdirmek.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.