Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Dünya Şampiyonu Selvi İlyasoğlu çiçeklerle karşılandı

Dünya Şampiyonu Selvi İlyasoğlu çiçeklerle karşılandı
REKLAM ALANI
Temmuz 26, 2021 11:32 am
3.258
A+
A-

Dünya Şampiyonu Selvi İlyasoğlu çiçeklerle karşılandı

 

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası kadınlar 57 kiloda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Köyceğiz Belediyespor Güreş takımı sporcusu 17 yaşındaki Milli güreşçi Selvi İlyasoğlu Dalaman Havalimanında çiçeklerle ve Türk bayraklarıyla karşılandı.

thumbnail 20210724 171734

Milli güreşçi Selvi İlyasoğlu “Ülkeme, Köyceğiz’e, Muğla’ya bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Şu anki ilk hedefim önümüzde Gençler Dünya Şampiyonası var. Orada kürsünün en zirvesinde olmak. Bayrağımızı yine göklere çekip istiklal marşımızı tüm dünyaya duyurmak. En büyük hayalim, en büyük hedefim de olimpiyat şampiyonu olmak, unutulmaz olmak” dedi.

-Köyceğiz Belediyespor Güreş Antrenörü Elif Yıldız da “Sürpriz olmadı bekliyorduk. Çok çalıştık, çok sabrettik, çok emek verdik, çok fedakarlık yaptık. İnşallah şimdi gençlerde de kürsü görmek istiyoruz. Efsane olmak istiyoruz. Çünkü bayanlarda gençler kategorisinde de hiç dünya şampiyonu çıkmamıştı. Büyüklerde bir tek Yasemin Adar’ımız vardı. Yıldızlarda ilk oldu, gençlerde de ilk olursa çok, çok, çok mutlu olacağız” diye konuştu.

Köyceğiz Belediyespor Güreş takımı sporcusu Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şampiyon güreşçiyi, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli ve küçük sporcular ellerinde Türk bayraklarıyla karşıladı.

Milli güreşçi Selvi İlyasoğlu, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında, ABD’li Marina Cosme’yi 6-0, çeyrek finalde Moğol rakibi Byambasuren’i 4-3, yarı finalde de Avrupa ikincisi Rus rakibi Angelina Pervukhina’yı 5-2 yendi. Finalde İsveçli rakibi Tindra Olivie Dalmyr’ı 4-0 yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.