Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

“Eğitime 5 milyon lira bütçe aldık”

“Eğitime 5 milyon lira bütçe aldık”
REKLAM ALANI
Şubat 6, 2014 5:22 pm | Son Güncellenme: Şubat 6, 2014 5:23 pm
1.413
A+
A-

CHP Dalaman Belediye Başkan adayı Muhammet Şaşmaz:

“Eğitime 5 milyon lira bütçe aldık”IMG 0068 - "Eğitime 5 milyon lira bütçe aldık"IMG 0073 - "Eğitime 5 milyon lira bütçe aldık"

CHP Dalaman Belediye Başkan adayı Muhammet Şaşmaz, Dalaman Anadolu Lisesi ile TİGEM sınırları arasında yapımı devam etmekte olan 475 metre uzunluğunda ihata duvarı çalışmalarını inceledi. Ziyaretlere CHP Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş ve yönetim üyeleri de katıldı.

Şaşmaz “2013 yılında Devlet bütçesinden ve Özel İdare bütçesinden ortaklaşa olarak yaklaşık 5 milyon lira Dalaman’a Milli Eğitim bazında hizmet aldık” dedi.

-Eğitime 5 milyon lira bütçe aldık

2013 yılı bütçesini yaparken sadece Anadolu lisesi için bir bütçe koymadıklarını ifade eden Şaşmaz “Çiftlik Okulunun kenar çevirmesi, istimlak duvarı ve çok amaçlı salon veya laboratuvar olarak kullanılmak üzere bina bütçesi koymuştuk. Aynı zamanda Atakent’te Atatürk ilköğretim okulunun 4 yıllık Yüksek okula verilmesine karşılık buradaki öğrencilerimiz için Atakent’e 16 derslik okul ihale aşamasındadır. 8 derslik okul da Gürleyik köyünde yapımı devam etmektedir. Bunlar 2013 yılında yapılan işlerdir. Cumhuriyet ilköğretim okulu bahçesine 1500 m2 basketbol sahası yaptırdık. Yaklaşık 25 bin tl’lik bir iştir, Şerefler köyünde de depo ve kenar çevirmesi elektrik tesisatı, orta betonlarının hepsi tadilat olarak yapılmıştır. 2013 yılında Devlet bütçesinden ve Özel İdare bütçesinden ortaklaşa olarak yaklaşık 5 milyon lira Dalaman’a Milli Eğitim bazında hizmet aldık. Bu çalışmaların hepsi mücadelelerimiz ve çabalarımız ile olmuştur”

-Çalışmalar bitirilmek üzere

Dalaman Anadolu Lisesindeki ihata duvarı yapım çalışmalarını da inceleyen CHP Dalaman Belediye Başkan Adayı Muhammet Şaşmaz yaptığı açıklamada; 2013 yılı bütçesini yaparken Dalaman Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Akça’nın bizden talebi doğrultusunda okul için bütçeye 25 bin lira ödenek koyduklarını söyledi.

Şaşmaz, “Okulumuzun kenar çevirme duvarı ve tel örgü yapılması için, 2013 içerisinde verdiğimiz mücadele ve girişimler doğrultusunda  tel örgünün yapılma  noktasında yeterli derecede paranın havuz içerisine aktarılarak Milli Eğitim’in cari harcamalar hesabına aktarıldı. Tahminen 95 bin lira civarında okulumuzun kenar çevirme duvar ve tel örgü işi devam etmektedir. Bu çalışma okulumuz ve Dalaman için güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum bu çalışmaların içerisinde olmamızdan ve katkılarımızdan dolayı gurur duyuyoruz”

-Destek verenlere teşekkür ediyorum

Çalışmalarda her kurumun büyük payı olduğuna işaret eden Şaşmaz “Bu çalışmaların içerisinde Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İl Özel İdare sekreterliğimiz vardır, her hizmetin içerisinde devletin birimleri, kademeleri muhakkak vardır. Var olmanın Dalaman’a hizmet olması eşit bir şekilde ortaklaşa bir hizmet yapmış olmanın payı vardır, yapılan çalışmalarda katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

Güngör ÇOBAN

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.