Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Engelli bireylerin yılsonu etkinliği düzenlendi

11 Mart-18 Haziran tarihleri arasında Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme çerçevesinde özel öğrencilere yönelik gerçekleştirilmiş olan Kahvaltı ve Servis Hizmetleri Kursu’nun yılsonu kapanış …

Engelli bireylerin yılsonu etkinliği düzenlendi
REKLAM ALANI
Haziran 20, 2023 12:12 pm | Son Güncellenme: Haziran 22, 2023 9:31 am
267
A+
A-

11 Mart-18 Haziran tarihleri arasında Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme çerçevesinde özel öğrencilere yönelik gerçekleştirilmiş olan Kahvaltı ve Servis Hizmetleri Kursu’nun yılsonu kapanış etkinliği düzenlendi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesi ile Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde, Muğla Zihinsel Engeliler Derneğine üye hafif ve orta düzeydeki zihinsel engelli bireyler için açılan, ” Kahvaltı Hazırlama ve Servis” kursunun sertifika törenine Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’ nın katılımları ile kurs merkezi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Törende derneğe üye kursiyer öğrenciler, Muğla Valisine ve il protokolüne kahvaltıda hazırladıkları yemekten ikram etti.

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü yaptığı konuşmada” 11 Matta başlayıp 18 Haziranda gerçekleştirdiğimiz kahvaltı hazırlama ve servis hizmetleri kursumuzun bugün bitişini yapıyoruz. Ama bu konuda bize sonsuz desteklerini esirgemeyen sayın valimiz başta olmak üzere Halk eğitim Müdürümüz, Milli Eğitim Müdürümüz ve Müdürlerimiz, Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Nuri Ceylan’a teşekkür ederim ”dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.