Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
BİST 9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Fedakar Babaya Dava Şoku

Fedakar Babaya Dava Şoku
REKLAM ALANI
Aralık 17, 2014 12:45 pm | Son Güncellenme: Mart 5, 2020 4:44 pm
1.777
A+
A-

Fedakar Babaya Dava Şoku

 

Spastik engelli oğlunu 3 tekerlekli hurda toplama aracıyla ameliyat için İzmir’e götürmek üzere yola çıkan 74 yaşındaki baba Zeynel İncesu hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

Engelli çocuğunu tekerlekli arabayla tehlikeye atacak şekilde yola çıktığı için hakkında yasal işlemin başlatılmasına üzüldüğünü söyleyen İncesu, “asıl ben şikayetçiyim, 9 gün uğraştım sonuç alamadım. Benim ona eziyet ettiğimi iddia ediyorlar, oğlum 25 yaşında ve bu yaşına kadar da ben baktım. Çaresiz kaldığım için bu araca bindirdim. Konuyla ilgili olarak, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade verdim. Bana gerekli kolaylığı göstermeyen Ortaca Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık biriminden davacı ve şikayetçi olacağım” dedi.

Tek amacının oğlunu tedavi için ambulans istemek olduğunu ifade eden Zeynel İncesu, “ambulans için yaptığım tüm girişimler sonuçsuz kaldı, 9 gün uğraştım, sonuçta bu yola başvurmak zorunda kaldım. Basının haber yapmasıyla ve kaymakam beyin girişimleriyle ambulans tedarik edilebildi. Benim için öncelikli olan çocuğumun sağlığı” diye konuştu.

-Engelli oğlunu tedavi ettirmek için ambulans talebinde bulunan Zeynel İncesu, bu talebin yerine getirilmemesi üzerine spastik engelli 25 yaşındaki hurdacı oğlunu üç tekerlekli hurda toplama aracına bindirerek İzmir’e doğru yola çıkmış, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz’ın girişimleriyle baba Zeynel İncesu ikna edilerek bu kararından vazgeçirilmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.