Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Fethiye’de “Yaşam İçin Yarış” koşusu düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bölgeye yerleşen İngilizlerin de katılımıyla kanserle mücadeleye destek ve bu konudaki araştırmalara katkı için “Yaşam İçin Yarış” koşusu düzenlendi. Bu yıl sekizincisi düzenlenen etkinlik öncesi Beşkaza Meydanı’nda …

Fethiye’de “Yaşam İçin Yarış” koşusu düzenlendi
REKLAM ALANI
Ekim 15, 2023 4:24 pm | Son Güncellenme: Ekim 16, 2023 9:47 am
203
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bölgeye yerleşen İngilizlerin de katılımıyla kanserle mücadeleye destek ve bu konudaki araştırmalara katkı için “Yaşam İçin Yarış” koşusu düzenlendi.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen etkinlik öncesi Beşkaza Meydanı’nda toplanan katılımcılar, kanserden hayatını kaybedenler için el ele zincir oluşturup bir dakikalık sessizlik duruşunda bulundu. Üzümlü Stompers isimli dans ekibi müzik gösterisi yaptı. Dans ekibi ile birlikte ısınma hareketlerinin yapıldığı etkinlikte, startı verilen yarışta yaşları 7 ile 80 arasında değişen sporcular, 5 ve 10 kilometrelik parkuru tamamlamak için mücadele etti. Kanser hastalarına yardım amaçlı ve kanserle mücadeleye destek için Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre Ve Eğitim Vakfı öncülüğünde düzenlenen “Yaşam İçin Yarış” etkinliğine aralarında büyük kısmı İngiliz olmak üzere 300 kişi katıldı.

Etkinlikten elde edilen gelirin Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümüne bağışlanacağını ifade eden Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) müdürü Dilek Dinçer; “Bu yıl yarışın 8’incisini düzenliyoruz ve kanserle mücadeleye destek olmak için farkındalık oluşturuyoruz“ dedi.

Etkinlikte dereceye girenlere ödüllerini Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, FETAV müdürü Dilek Dinçer ve diğer ilgililer alkışlar arasında sundu. Etkinlikte Yiğit Korkmaz dans gösterisi ve Mustafa Selçukoğlu konseri de gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.