Dolar 32,4967
Euro 34,5866
Altın 2.497,31
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 14°C
Cts 17°C

Fethiyespor’da Yeni sezon hazırlıkları başladı

Fethiyespor’da Yeni sezon hazırlıkları başladı
REKLAM ALANI
Temmuz 3, 2013 3:33 pm | Son Güncellenme: Temmuz 3, 2013 3:34 pm
626
A+
A-

Fethiyespor 1 - Fethiyespor'da Yeni sezon hazırlıkları başladı

Fethiyespor’da Yeni sezon hazırlıkları başladı

2013-2014 sezonunda PTT 1.Lig’de yer alacak olan Fethiyespor’da yeni sezonun hazırlıkları bugün yapılan idmanla başladı. Yeni sezonun ilk idmanına sözleşmesi devam eden oyuncuların yanı sıra yurtdışından gelen bazı oyuncularda katıldı. Fethiye’de 13 gün sürecek hazırlık kampı daha sonra Bolu’da devam edecek.

31 Mayıs’ta Hatayspor ile oynanan Play-off final müsabakası sonrası tatile çıkan Fethiyesporlu oyuncular 30 günlük aranın ardından bugün topbaşı yaptılar. İdmana profesyonel takım oyuncularının yanı sıra altyapıdan da 4 sporcu çıktı.

Geçen sezondan takımda kalan ve dış transferde şimdiye kadar anlaşma sağlanan oyuncuların yanı sıra 2’si yabancı uyruklu 18 futbolcuda antrenmana katıldılar. Yaklaşık 90 dakika süren antrenman boyunca kadroda yer alan oyuncular düz koşu yaparken teknik heyet tarafından izlenmek üzere antrenmana çıkan oyuncular dar alanda topla oyun oynadılar.

Fethiye Şehir Stadı’nda yapılan sezonun ilk idmanı Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile yardımcısı Muammer Sürmeli ve kaleci antrenörü Alpaslan Uysal gözetiminde yapıldı. Sezonun ilk idmanını 100 kadar taraftar da tribünden izlerken yönetim kurulu üyeleri de yaklaşık 90 dakika süren idmanı takip ettiler.

Sezonun ilk idmanı öncesinde kısa bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz “Kadromuzu oluşturmaya başladık. Bazı eksiklerimiz var. Önümüzdeki günlerde bu eksiklerimizi de tamamlayacağız. Süper Lig’den bazı kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla işbirliği içerisindeyiz. Ayrıca bugünkü idmanımızda yurtdışından gelen gerek yabancı gerekse Türk bazı oyuncularda yer alıyor. Fethiye’deki 13 günlük kamp süremiz boyunca bu oyuncuları da görme fırsatımız olacak. Bolu’daki kampa katar oyuncularımızı büyük oranda tamamlamış olacağız. Camiamız ve taraftarlarımız rahat olsunlar. İnşallah güçlü bir Fethiyespor oluşturacağız” dedi.

13 gün boyunca Fethiye’de devam edecek olan çalışmalarda oyuncular sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacaklar. 15 Temmuz’da Bolu’ya kampa gidecek olan Fethiyespor ay sonundan itibaren çalışmalarını Fethiye’de sürdürecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.