Dolar 41,9043
Euro 48,9025
Altın 5.725,27
BİST 10.208,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Galatasaray Başkan Adayı Batum, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği üyeleriyle buluştu

MUĞLA (AA) – Galatasaray Kulübünün başkan adaylarından Süheyl Batum, “Florya da satılır ama rayicine satılır ve biz oradan gelen parayla borcumuzu da öder, yeni bir arsa alır ve Galatasaray'ın geleceğini tehlike altına attırmayız.” dedi.Bodrum 1905 Ga…

Mayıs 15, 2024 9:23 am
1.740
A+
A-

MUĞLA (AA) – Galatasaray Kulübünün başkan adaylarından Süheyl Batum, “Florya da satılır ama rayicine satılır ve biz oradan gelen parayla borcumuzu da öder, yeni bir arsa alır ve Galatasaray’ın geleceğini tehlike altına attırmayız.” dedi.

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cankat Boylu’nun ev sahipliğinde derneğin Bitez Mahallesi’ndeki lokalinde üyelerle buluşan Batum, kulübün Florya arazisini değerlendirme planı ve Riva projesiyle ilgili eleştirilerde bulundu.

Seçimlere girebilmek için 3 Mayıs’ta listeleri vermek zorunda kaldıklarıyla ilgili sözlerini anımsatan Batum, aday olma nedenlerinden söz etti.

Gençken “Riva’mız var.” dediklerini, daha sonra Galatasaray’ın borçlandığında Riva ile ilgili proje yapıldığını belirten Batum, “Dendi ki ‘Çok borcumuz var. Riva’yı inşaat alanı yapıp, üstüne inşaatlar yapıp, bu borcumuzdan kurtulacağız.’ Riva’da bana göre tarihin gördüğü en kötü sözleşmelerden birini yaptık. Her birimiz kendi mülkümüzü, arsamızı veriyor olsak yüzde 15-20 ile vermeyiz. ‘Mümkün değil.’ deriz, vermeyiz. Riva aynen böyle verildi. Sözleşmeleri burada.” diye konuştu.

Projelerle ilgili yönetime sordukları sorulara cevap alamadıklarını savunan Batum, Florya arazisinde projeyi kulübün yapması durumunda 900 milyon dolar kazanılarak daha fazla kazanç elde edileceğini söyledi.

Batum, şunları kaydetti:

“Bir araya geldik, dedik ki ‘Bu da giderse Galatasaray’ın geleceği gitti. Bunu sormamız lazım. Bu böyle olmaz. Belli sorular yönelttik. Yönetim ‘Bunlar gizlilik ilkesi içerisindedir cevap verilemez.’ dedi. Bunun üzerine ortaya çıkmaya karar verdik. Florya da satılır ama rayicine satılır ve biz oradan gelen parayla borcumuzu da öder, yeni bir arsa alır ve Galatasaray’ın geleceğini tehlike altına attırmayız. Çok mu zor, değil.”

Aday olmalarının bir nedeninin de rakiplerinin sarı-kırmızılı camiayla ilgili istediğini söylediğini, kulübün dokunulabilir olduğunu aktaran Batum, Galatasaray’ın dokunulabilir bir kulüp olmadığını, seçilmeleri durumunda bunu gerçekleştireceklerini söyledi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.