Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Görüntü Kirliğinin Önüne Geçiyor

Görüntü Kirliğinin Önüne Geçiyor
REKLAM ALANI
Eylül 10, 2022 12:56 pm
957
A+
A-

Görüntü Kirliğinin Önüne Geçiyor

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde Ticari Tabela Yönetmeliği’ne uygun olmayan ve görüntü kirliliği yaratan 3 bin 421 reklam totemini kaldırdı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde görüntü kirliliği oluşturan ve Ticari Tabela Yönetmeliği’ne uygun olmayan totemlere yönelik çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 3421 reklam totemini kaldırdı.

 

Büyükşehir Belediyesi ‘İlan Reklam ve Tanıtım Uygulama Yönetmeliği’ hükümleri ve Büyükşehir Belediye Meclisi Kararı gereğince kent estetiğinin bozulmaması ve haksız rekabetin önlenmesi amacıyla reklam totemleri için denetimlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ayrıca yaptığı denetimlerle trafik güvenliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla uygun olmayan totemlerin kaldırılmasını sağlıyor.

 

Bu bağlamda Muğla Büyükşehir Belediyesi bu güne kadar il genelinde 3 bin 318 işletme hakkında yasal işlem yaprak, 3 bin 421 adet İlan ve Reklam Uygulamaları Yönetmeliğine aykırı olan totemleri kaldırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.