Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

Güvenli ulaşım için otobüsler sürekli denetleniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hijyenik bir ortamda seyahat edebilmeleri için yetki ve sorumluluğu çerçevesinde kendi envanterine ait siyah plakalı toplu taşıma araçlarını sefere çıkmadan önce denetliyor …

Güvenli ulaşım için otobüsler sürekli denetleniyor
REKLAM ALANI
Ağustos 17, 2023 3:12 pm | Son Güncellenme: Ağustos 17, 2023 6:46 pm
216
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hijyenik bir ortamda seyahat edebilmeleri için yetki ve sorumluluğu çerçevesinde kendi envanterine ait siyah plakalı toplu taşıma araçlarını sefere çıkmadan önce denetliyor.

MUTTAŞ bünyesinde istihdam edilen Lojistik Destek Personeli ile toplu taşıma hizmetlerinde görevlendirilen otobüslerin sefere çıkmadan önce tüm teknik ve fiziki kontrolleri (far, lastik basıncı, mekanik vb. kontroller) yapılıyor. Bu kontrollerle otobüslerde seyahat esnasında arıza risklerinin en aza indirilmesi güvenli ve vatandaşların mağdur olmayacağı bir yolculuk sağlanması hedefliyor.

Bunun yanı sıra araçların temizlik ve hijyen kontrolleri gerçekleştirilirken vatandaşların daha temiz ortamda seyahat etmeleri sağlanıyor.

Güvenli ulaşım için yapılan çalışmalar çerçevesinde toplu taşıma araç sürücülerinin tüm belgelerinin günlük olup olmadığı denetlenerek hızlı, güvenli sonuç veren cihazlar ile alkol oranını nefes yolu ile tespit ediliyor. İl genelinde toplu taşıma hizmetlerinden faydalanan vatandaşların huzurlu, güven, emniyetli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalar devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.