Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

İntihar girişimini polis önledi

İntihar girişimini polis önledi
REKLAM ALANI
Mayıs 21, 2014 2:53 pm
1.322
A+
A-

İntihar girişimini polis önledi

Ortaca Atatürk Bulvarı’ndaki 6 katlı Belediye işhanının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, olay yerine gelen polisin ikna etmesiyle kararından vazgeçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da ikamet eden M.H (34)belediye işhanının çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Polis, itfaiye ve ağlık ekiplerinin binanın bulunduğu caddede gerekli tedbirleri aldığı intihar girişimi, polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren görüşmeleri sonucu engellendi.

Polis ekiplerince ikna edilerek aşağı indirilen M.H’nin İlçe Emniyet Müdürlüğünde verdiği ifadesinde,

Epilepsi hastası ve maddi sorunlarının olduğunu dile getirerek, “Bir yakınımın cenaze töreni için Muğla’ya geldim. Epilepsi ilacımı alırken ev sahibim aradı ve beni evden çıkaracağını ve icraya vereceğini söyledi. Ben de para bulamayınca bunalıma girip intihar etmeye karar verdim” dediği öğrenildi.

Öte yandan M.H’nin daha önce de Fethiye’de intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi.

Ömer Kundakçıgg - İntihar girişimini polis önledi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.