Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Kaymakam Kaya Marmaris’te yaşayan gaziler ile Cumhuriyet gezisi yaptılar

Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris’te yaşayan gaziler ve aileleri için tekne gezisi düzenledi. Cumhuriyetin 100’ücü yıl kutlamaları etkinlikleri dahilinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya talimatı ile Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize …

Kaymakam Kaya Marmaris’te yaşayan gaziler ile Cumhuriyet gezisi yaptılar
REKLAM ALANI
Ekim 26, 2023 3:24 pm | Son Güncellenme: Ekim 26, 2023 3:38 pm
222
A+
A-

Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris’te yaşayan gaziler ve aileleri için tekne gezisi düzenledi. Cumhuriyetin 100’ücü yıl kutlamaları etkinlikleri dahilinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya talimatı ile Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize ettiği gazilerin tekne turunda Sahil Güvenlik botu eşlik ederek gazileri ve Kaymakamı selamladı.

Marmaris Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ile Marmaris’te yaşayan Gaziler tekne ile Marmaris körfez içinde gezi düzenlenirken, gazilere çeşitli ikramlar yapıldı.

Cumhuriyetin 100. yıl kutlama programları dahilinde düzenlenen etkinliğe Marmaris’te yaşayan muharip gaziler ve güneydoğu gazilerinin davetli olduğu tekne gezisinde Kaymakam Nurullah Kaya, Güney Ege Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Akın Coşkunlar, İlçe Emniyet Müdürü Aycan Çakır Öztürk ve İlçe Jandarma komutanlığı ekibi katılım sağladı. Sahil Güvenlik Kontrol Botu mürettebatı ile deniz üzerinde siren çalarak gazileri selamladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.