Dolar 32,4992
Euro 34,8718
Altın 2.435,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Kaymakam Yakuta, vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kaymakam Yakuta Kapukargın Mahallesi’nde Reyhan ve Korkmaz ailelerini ziyaret etti. Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlar ile bir araya gelmeye …

Kaymakam Yakuta, vatandaş ziyaretlerine devam ediyor
REKLAM ALANI
Ocak 15, 2024 9:10 am
166
A+
A-

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kaymakam Yakuta Kapukargın Mahallesi’nde Reyhan ve Korkmaz ailelerini ziyaret etti.

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek misafir olan Kaymakam Yakuta onlarla sohbet ederek dertlerini dinliyor. Son olarak Kapukargın Mahallesi’ne giden Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Reyhan ve Korkmaz ailelerini ziyaret etti. Aile bireyleri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Yakuta, gelen taleplerin imkanlar dahilinde karşılanacağı sözünü verdi. Gerçekleştirilen ziyaretler Kaymakam Yakuta’ya, Emniyet Müdürü Raşit Tosun, Jandarma Komutanı Yzb. Ahmet Kürşat Öncel, SYDV Müdürü Ayhan Aydın ve Kapukargın Mahalle Muhtarı Turan Sarıhan eşlik etti. Aileler Kaymakam Mesut Yakuta’nın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.