Dolar 32,5418
Euro 34,9429
Altın 2.426,49
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

41 yıl sonra buluştular

41 yıl sonra buluştular
REKLAM ALANI
Eylül 25, 2013 11:50 am
1.764
A+
A-

ASIM GÜNEŞ VE SINIF ARKADAŞLARI 47 - 41 yıl sonra buluştular

41 yıl sonra buluştular

Aydın Ortaklar İlköğretmen okulundan mezun olan 17 sınıf arkadaşı 41 yıl sonra Ortaca’da buluştular. Mezun olduktan sonra çeşitli illerde öğretmenlik yapan sınıf arkadaşları aradan geçen uzun yıllara rağmen birbirlerinyle irtibatı hiç koparmadı.

Aydın Ortaklar İlköğretmen okulundan 1972 yılında mezun olan emekli öğretmen Asım Güneş ve eşi tarafından tertiplenen organizasyonla Ortaca’ya gelen sınıf arkadaşları Ortaca’da 3 gün geçirdi. Ortaca, Dalyan, Dalaman ve Göcek’te tarihi ve doğal güzellikler gezisine katılan emektar öğretmenler bölgenin güzelliklerine hayran kaldılar.

Emekli öğretmen Aycan Kabar Kurt “mutluyuz çocukluğumuza dönüyoruz, birlikte büyüdük, birlikte olduk. Çocukluk, gençlik yıllarımıza dönmek çok güzel. Birlikte geçirdiğimiz yılların anılarını paylaşmak mutluluk verici” dedi.

Emekli öğretmen Bünyamin Büyükdöverlioğlu ise; “Ortaklar İlköğretmen okulunun 6 yıllık son mezunlarıyız. İçimizde 41 yıl aradan sonra ilk kez buluştuğumuz arkadaşlar var. Kendi sınıfımızdaki sınıf arkadaşlarıyla birlikte buluşup geçmişi hatırlamak ve bir kaç gün birlikte olmak çok güzel bir duygu. Tabi insanın kendi sınıfındaki arkadaşlarla bir arada olması ayrı bir duygu. Bu vesileyle de Dalyan, Ortaca, Göcek ve 12 adalara gezilere katıldık. Organizasyonu gerçekleştiren sınıf arkadaşımız Asım güneş ve eşine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Asım Güneş “bundan 41 yıl önce Ortaklar İlköğretmen Okulundan 1972 yılında mezun olan 6 A sınıfından 17 arkadaşımızla Ortaca’da buluştuk. Çoğumuz birbirimizi uzun zaman sonra yüz yüze ilk kez gördük. Ortaca, Dalyan, Dalaman ve Göcek’te geziler düzenledik. Herşey çok güzeldi arkadaşlarda memnun oldu, bu buluşmanın devamını diliyorum” dedi.

Ömer Kundakçı

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.