Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Kermese Davet

Kermese Davet
REKLAM ALANI
Ekim 24, 2015 1:25 pm
1.394
A+
A-

Kermese Davet

 

Söğütlüyurt Kermesi 28 Ekim’de başlıyor

 

Dalaman Söğütlü talebe yurdu’nun her yıl geleneksel hale getirdiği öğrenciler yararına yapılan kermes 28-31 Ekim tarihleri arasında Söğütlü Talebe yurdu bahçesinde yapılacak.

Dalaman Söğütlü Talebe Yurdu Müdürü Hüseyin Doğru yaptığı açıklamasında: “Dalaman ve çevresindeki ilçelerden de halkımızın yoğun katılımları ile gerçekleştirdiğimiz, geleneksel hale gelen kermesimizi bu yılda  Söğütlü talebe yurdu bahçesinde yapmaya karar verdik. İlçemizde hayırsever halkımızın katkılarıyla bünyesinde bir erkek yurdu, bir kız yurdu ve Lale bahçesi ana okulu ile bir marka olan Söğütlü talebe yurdu eğitim alanında büyük katkıları bulunmaktadır. Kermesimizde hanım kardeşlerimizin yaptığı el emeği göz nuru çeyizlerden,  hijyenik ve güvenilir et-tavuk dönerinden, kokoreç ve kavurmaya kadar damak zevkine uygun gıda maddeleri bulunmaktadır, ayrıca çocuklarımızın oynayıp eğlenebilmeler için, çarpışan araba,  şişme oyun parkları ile akşam ve gündüzleri hoşça vakit geçirebilmeleri için güzel bir ortam hazırladık. Tüm Dalaman ve çevre halkımızı bu hayır yarışına davet ediyoruz”dedi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.