Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi, depremzede çocukları yalnız bırakmadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesinden gelerek aileleri ile yaşayan depremzede çocuklar için Belediye Kulak Mesire Kamp Alanı’nda etkinlik düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi tarafından ‘Muğla Tek Yürek …

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi, depremzede çocukları yalnız bırakmadı
REKLAM ALANI
Mart 5, 2023 2:00 pm | Son Güncellenme: Mart 6, 2023 10:29 am
433
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesinden gelerek aileleri ile yaşayan depremzede çocuklar için Belediye Kulak Mesire Kamp Alanı’nda etkinlik düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi tarafından ‘Muğla Tek Yürek, Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ sloganı ile organize edilen etkinlikte Köyceğizli ve depremzede çocuklar birlikte eğlendi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan iki büyük depremden etkilenen ve aileleri ile birlikte Köyceğiz’e gelen çocuklara yaşadıklarını unutturmak için örnek bir çalışma yapıldı. Çocuk Atölyesi, Oyun Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik, Spor, El Sanatları Atölyesi, Psikososyal Destek Atölyesi ile gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar depremde yaşadıklarını bir nebze olsun unuttu. İkramların da sunulduğu programda, kendilerine verilen oyuncaklarla mutlulukları katlanan çocukların hali ise görülmeye değerdi. Ailelerin memnuniyetle karşıladığı etkinlikler çocuklara psikolojik destek de sağladı. Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi öğrencileri de depremzede çocukları yalnız bırakmadı. Tazelenme Üniversitesi öğrencileri depremzede aileler ve çocukları ile yakından ilgilendi. Kurulan atölyelerde çocuklara hizmet ederek onların mutluluğuna ortak oldular.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.