Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

KÖYCEĞİZ’DE VERESİYE DEFTERLERİ KAPATILDI

KÖYCEĞİZ’DE VERESİYE DEFTERLERİ KAPATILDI
REKLAM ALANI
Mayıs 28, 2021 11:50 am
1.131
A+
A-

KÖYCEĞİZ’DE VERESİYE DEFTERLERİ KAPATILDI

Köyceğiz Kaymakamlığı tarafından ‘Zimem Defteri’ projesi Geleneği Yaşatıldı, Bakkallardaki Veresiye Defterleri Kapatıldı.

Ramazan ayındaki yardımların yerine ulaştırılması hem de Koronavirüs salgını nedeni ile ekonomik açıdan sıkıntıya girenlere destek verilmesi amacı ile Köyceğiz Kaymakamlığı öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla ‘Zimem Defteri’ projesi hayata geçirilirken 52 dar gelirli vatandaşın mahalle bakkallarına olan 66.736 lira borcunu ödendi.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu; “Bizi biz yapan değerlerimizle kadim bir kültürün temsilcileri olarak, en güzel bayramlar birlikte gülebildiğimiz bayramlardır diyerek, kaymakamlığımızın öncülüğünde hayırseverlerimizle birlikte 52 dar gelirli vatandaşımızın mahalle bakkallarına olan 66.736 lira borcunu ödeyerek, hem dar gelirli vatandaşlarımızın, hem de Koronavirüs salgını sürecinde zorlanan esnafımıza destek vermenin mutluluğunu yaşadık. Projeye Destek veren tüm hayırseverlerimize ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.