Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

Köyceğizli Ceylin ve Filiz’den depremzede arkadaşları için duygu dolu hediye

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Ceylin ve Filiz isimli iki kardeş Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara sebep olan deprem nedeniyle toplanan yardımlar çerçevesinde oyuncaklarını depremzede arkadaşları ile paylaştı. Köyceğizli …

Köyceğizli Ceylin ve Filiz’den depremzede arkadaşları için duygu dolu hediye
REKLAM ALANI
Şubat 11, 2023 8:48 pm
396
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Ceylin ve Filiz isimli iki kardeş Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara sebep olan deprem nedeniyle toplanan yardımlar çerçevesinde oyuncaklarını depremzede arkadaşları ile paylaştı.

Köyceğizli Ceylin ve Filiz kardeşler, Köyceğiz Gençlik Merkezi’ne ailesiyle gelerek oyuncakları paketlemesi için görevlilere teslim ettiler. Paketin içine yazdıkları mektubu da koydu da koyan kardeşlerin mektupları yürekleri ısıttı. Minikler hediye paketinin yardım tırına yükleninceye kadar beklerken, mektuplarında; “Merhaba ben Ceylin, bu oyuncakları kardeşim Filiz ile gönderdik. Evde bulabildiğim tüm oyuncaklar bunlar. Bu arada tüm Türkiye’ye geçmiş olsun. Merak etmeyin tüm Türkiye olarak sizlerin arkasındayız. Ben ve kardeşim sizi çok seviyoruz. Bu oyuncakları güle güle kullanın. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun” ifadelerine yer verdikleri görüldü.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.